ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Wella Colortouch

A Wella Colortouch egy demi-permanens hajfesték, amelyet úgy terveztek, hogy gazdag és élénk színt adjon a hajnak. A Wella Colortouch segítségével a hajszín akár 24 hajmosásig is kitart. A termék nem károsítja a hajat, és egészséges, fényes végeredményt biztosít. A Color Touch termékcsalád a színek és árnyalatok széles skáláját tartalmazza, így könnyen megtalálhatja a hajának megfelelő, tökéletes színt. Fedezze fel ezeket a különböző színeket és árnyalatokat a Salontotal.hu oldalon.

 

Válogató

Oldalanként
Kategória
Ár

Wella Professionals Color Touch színező

Tapasztalja meg a haj gyönyörű fényét és élénkségét a Wella Professionals Color Touch színezővel. Demi-permanens színezésből áll és ammóniamentes. A Color Touch termékcsalád a következő termékcsaládokat tartalmazza:

  • A Color Touch egy demi-permanens hajszínező. Ez az ideiglenes, ammóniamentes, demi-permanens hajfesték alkalmas arra, ha rendszeresen változtatni szeretné a hajszínét.
  • A Color Touch Plus jobb fedést biztosít a durva, szürke haj esetében, és akkor is alkalmas, ha még nem áll készen a tartós hajszínre.
  • A Color Touch Relights felfrissíti a blondor és a magma színeket/magasfényeket. Élénk ragyogást eredményez a hajban.
  • A Color Touch Special Mix a kreatív keveréshez vagy vibráló színeredményekhez.
  • A Color Touch Sunlights könnyű feldobást biztosít a hajban a napcsókolta hajhoz. Az ősz haj első jeleinek elrejtésére is alkalmas.

A Wella Colortouch előnyei

A Wella Colortouch számos előnnyel jár a hagyományos tartós hajfestéssel szemben. Először is, a Wella Colortouch egy demi-permanens formula. Ez azt jelenti, hogy a termék nem hatol olyan mélyen a hajba, mint a tartós hajfesték. Ennek eredményeként kevesebb károsodás éri a hajat, és a haj egészségesen ragyogó marad. Továbbá nagy előnye, hogy a Wella Colortouch termékekkel a haj világosítható vagy sötétíthető.

A termékek használata

A termékcsalád termékeinek használata nagyon egyszerű. Először is fontos, hogy a haj meg legyen mosva. Továbbá száraznak kell lennie. Ezt követően hajcsatokkal egyenletesen oszthatja el. Készítse el a festéket a csomagoláson leírtak szerint. Vigye fel a színezőt a hajára, a hajtövektől kezdve lefelé haladva. Ügyeljen arra, hogy egyenletesen oszlassa el a színezőt, hogy ne maszatolódjon el. Hagyja, hogy a színezék beszívódjon, majd alaposan öblítse ki. Használja a mellékelt kondicionálót a haj kondicionálásához.

A Welláról

AWella egy nagy és jól ismert márka a hajápolás és hajfestés területén. A vállalat különböző termékeket kínál, például samponokat, kondicionálókat, hajfestékeket és hajformázó termékeket. Több mint 100 éves tapasztalatával a Wella megbízható márkának számít. Ez részben termékeinek jó minőségének köszönhető.

 

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.