ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Wella Professionals Invigo Color Brilliance

Gondoskodjon festett hajáról a Wella Professionals Invigo Color Brilliance hajápolójával. Ez a hajápoló segít kondicionálni a haját és gyönyörűen élénk színét megőrizni, így sokáig élvezheti gyönyörű hajszínét. Az Invigo Color Brilliance termékcsalád számos különböző terméket tartalmaz, amelyek mind a finom, mind a sűrű hajszálaknak szólnak.


Invigo Color Brilliance festett hajra

A festett hajnak jó ápolásra van szüksége a színkárosodások kijavításához, de ahhoz is, hogy színe sokáig szép és élénk maradjon. A Wella Professionals Invigo Color Brilliance ápolja a hajat, és biztosítja, hogy a szín hosszú ideig szép maradjon. Így a lehető legteljesebben élvezheti festett haját. Az Invigo Color Brilliance termékeket a Wella a különböző hajtípusokhoz fejlesztette ki. Különböző maszkok és samponok vannak finom és vastag hajra.

Hogyan működik a Wella Invigo Color Brilliance?

Az Invigo Color Brilliance termékek különböző hatóanyagok révén pozitívan hatnak a haj egészségére és színére. A termékek ugyanis tartalmazzák a Color Brilliance keveréket, amely úgymond bekapszulázza és lezárja a festett hajadban lévő rézrészecskéket, így azok nem tudják tovább károsítani a hajadat. A Citrus Caviar ebben a keverékben különböző antioxidánsokat és vitaminokat tartalmaz, hogy megőrizze a haj egészségét. Ezenkívül a hisztidin és az E-vitamin segít az oxidációs folyamatok szabályozásában, hogy megvédje a hajszínt a színezés után.

Wella Professionals Invigo Colour Brilliance megvásárlása

A Wella Invigo Color Brilliance hajápoló termékek mindegyike méretben megvásárolható a Salontopperben. Kínálatunkban megtalálható a teljes termékcsalád a festett hajra. Az Invigo Color Brilliance termékek samponjai, kondicionálói és hajmaszkjai pontosan használhatóak finom vagy vastag hajra, ezt a termék címében is leírják. A többi termék minden típusú festett hajra alkalmas.

Wella Professionals Invigo Colour Brilliance Booster: Szeretne extra fényt és színpompát adni a hajának? Akkor először ezt a fényes spray-t vigye fel a hajára, majd további ápolást végezzen Collor Brilliance kondicionálóval vagy maszkkal. Ezáltal a hajad extra szép fényt kap!

Wella Professionals Invigo Colour Brilliance Leave-In Mousse: adjon hajának egy kis extra ápolást, miközben kisimítja és puhítja azt. Ez a Color Brilliance hajhab antioxidánsokat tartalmaz, hogy erősítse a hajat.

Wella Professionals Invigo Colour Brilliance Miracle BB Spray Leave In Balzsam: ez a Leave In balzsam ápolja, puhítja és védi haját. Teljes körű kezelés 1 leave-in-ben. Rugalmassá teszi a hajat anélkül, hogy zsíros érzetet hagyna maga után, és védelmet nyújt a kiszáradás, a hőhatás és a szín kifakulása ellen.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.