ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Wella Koleston Perfect

A Wella Koleston Perfect az egyik legnépszerűbb hajszínező termék a fodrászvilágban. A termékcsalád számos vibráló színéről ismert. A természetes szőkétől az intenzív vörösig és a mélyfeketéig a Wella Koleston Perfect a megoldás. A termék kiváló hajszínező terméket kínál, amely hosszantartó és élénk színeket biztosít. Fedezze fel a Wella Koleston Perfectet a Salontotal.hu weboldalon, és élvezze gyönyörűen festett haját.

Válogató

Oldalanként
Kategória
Ár

A Wella Koleston Perfect különböző árnyalatai

A Wella Koleston Perfect több árnyalatban is kapható. Tehát több mint ötöt különleges szín és árnyalat létezik. A hajfesték tiszta, kiegyensúlyozott színeredményt biztosít természetes mélységgel és fényességgel. A vöröstől az őszig a Wella Koleston Perfect a megfelelő színfedést biztosítja.

A Wella Koleston Perfect használata

Először is fontos a megfelelő szín kiválasztása. Ez részben az Ön kívánságától és hajának jelenlegi színétől függ. Ezután fontos, hogy előkészítse haját a festéshez. Mossa meg és szárítsa meg a haját, hogy minden szennyeződést eltávolítson. Választhatod azt is, hogy extra védelmet adsz a bőrödnek. A környező bőrre és a fülekre kenj védőkrémet, hogy a bőr védve legyen, és ne legyen foltos. Keverje össze a színeket a fejlesztővel, és vigye fel a színt az utasításoknak megfelelően. Miután a szín beszívódott, leöblíthető. Végül választhatja a haj további kezelését krémekkel.

A Welláról

AWella egy világszerte ismert hajápoló és hajformázó márka. A vállalat kiváló minőségű termékeket gyárt a hajfestékektől és a hajformázó eszközöktől kezdve a samponokig és kondicionálókig. A Wella a hajápolás innovatív megközelítéséről ismert, a professzionális fodrászokkal együttműködve olyan termékeket fejleszt ki, amelyek megfelelnek a vásárlók igényeinek. A márka kiváló minőségéről és tartósságáról komoly hírnevet szerzett. Mind a szakemberek, mind a fogyasztók a Wella-t megbízható márkának tekintik. Akár új hajszínt keres, akár haját szeretné ápolni és formázni, a Wella rendelkezik az igényeinek megfelelő termékekkel.

 

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.