ingyenes szállítás 27400 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Smink ecsetek és szépségkeverők

A jó sminkecsetek és szépségkeverők nélkülözhetetlenek a sminkeléshez. Minden nap sminkelsz, de nem tudod, hogy milyen applikációs eszközt használj? Kínálatunkban mindenféle praktikus applikációs eszköz található, amelyek megkönnyítik a smink felvitelét.

Válogató

Oldalanként
Featured
Ajándék típusa
Kategória
Ár
Márka

Smink ecsetek

Sokféle típusú és méretű sminkkefe létezik, de melyek a legjobb sminkkefék? Vannak állati sörtékkel, de vannak szintetikus sörtékkel ellátott kefék is. Egyre több márka ad ki szintetikus sörtékkel ellátott ecseteket, például a Beautyblender és a Zao. A sörték puha tapintásúak, az ecsetek kényelmesen kézre állnak, és gyönyörűen lehet velük felvinni a termékeket.

Különböző ecsetek vannak a szemhéjfesték, a rúzs, a szemöldökpúder, a pirosító, a kompakt púder és az alapozó felviteléhez. Minden ecset biztosítja, hogy a termék szépen és könnyen felvihető legyen. A ZAO Bamboe Penseel alkalmas kompakt púderhez, a The Player 3-Way Brow Brush pedig ideális a szemöldök sminkeléséhez a praktikus ecsetnek és a hátoldalon található kefének köszönhetően. A Zao Bamboe Penseel Blush megkönnyíti a pirosító felvitelét az arccsontok ívére. Így minden termékhez saját ecseted van, így nem kell közben tisztítanod őket, hogy eltávolítsd a színt és például a csillámot, hogy ne szórd szét az egész arcodon.

A jó sminkkefék tisztítása szintén nagyon fontos. A szennyeződés, a faggyú és a baktériumok felhalmozódnak a sörték között, és ez az, amit nap mint nap használsz a bőrödön és a kedvenc termékeidben. Ön már rendszeresen tisztítja az ecseteit?

Beautyblenders

Mi is pontosan az a beauty blender? A beauty blender egy tojás alakú sminkszivacs. Sokféle színben, formában és méretben kapható. Könnyedén felviheti vele az alapozót és a fedőfestéket a bőrre. A szivacs nedvesítésével kissé kitágul, puhábbnak érzi magát, és nem szívja be a terméket a szivacsba. A terméket könnyen, gyorsan és egyenletesen viszi fel a bőrre, pöttyöző mozdulatokkal. A szivacs keskeny felső része használható az orr körüli, valamint a szem alatti vagy szemközti termék felvitelére. Szeretne szépségmixert vásárolni egy szép szettben vagy külön-külön? Nálunk minden megvan.

A szépségmixer tisztítása nagyon fontos. Naponta öblítse ki jól vízzel, és rendszeresen használja a Liquid Blendercleanser honlapot a szivacs kíméletes, de jó tisztítására.

Hogyan kell használni a beauty blendert

  • 1. lépés: nedvesítse be a beauty blendert úgy, hogy egyszerűen a csap alá tartja.
  • 2. lépés: majd jól nyomja ki a vizet, hogy csak nedvesnek érezze.
  • 3. lépés: vegye a kívánt sminket, és mártsa bele a beauty blendert.
  • 4. lépés: vigye fel a terméket az arcára. Ahelyett, hogy dörzsölné a szivacsot, óvatosan csepegtesse az arcára.
  • 5. lépés: használat után jól tisztítsa meg a szivacsot!
  • 6. lépés: hagyja a szivacsot a levegőn jól megszáradni.
alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.