ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Highlighter

A highlighter egy csillogó sminktermék, amelyet nagyon szépen hozzáadhatsz az esti vagy akár a nappali sminkedhez. Adj az arcodnak szép fényt egy highlighter alkalmazásával. Hangsúlyozza ki azokat a területeket, amelyek egy kis extra figyelmet igényelnek, például a szemed sarkát vagy az arccsontodat. Egészítse ki megjelenését a legjobb highlighterekkel. Vásárolja meg kedvenc sminktermékeit a Salontotal.hu oldalon.

Válogató

Oldalanként
Huidtype
Ajándék típusa
Kategória
Ár
Márka

A legjobb highlighter

A legjobb highlighter mindenki számára más. Egyetlen színt választasz, vagy inkább a különböző színekkel teli palettát részesíted előnyben, amelyeket jól kombinálhatsz? A választék széles, mivel több fajta létezik. Válassza ki az Önnek legmegfelelőbb sminkvilágosítót. Tudtad, hogy ezt a terméket szemhéjfestékként is alkalmazhatod? Gyönyörű fényt ad, így csillogó szemhéjfestékként is használhatod.

A szövegkiemelők típusai

A highlighterek folyékony, púderes és krémes anyagból készülnek. Tehát melyik változat a legjobb az Ön bőrének? Szívesen segítünk Önnek. Könnyen felvihető az ujjával, ecsettel, beautyblenderrel vagy a termékhez mellékelt applikátorral. Hagyja, hogy a termék szépen összeolvadjon a smink többi részével, és élvezze a gyönyörű ragyogást.

  • Folyékony: a folyékony változat a száraz vagy normál bőrűek számára alkalmas.
  • Krém: a krémes változat a száraz és normál bőrűek számára alkalmas. Ilyen például a Zao Shine-up Stick. Ez egy highlighter stick, ezért nagyon könnyen használható.
  • Púder: a púderes változat nagyon alkalmas a zsíros bőrűek számára. Ön folyékony vagy krémes változatot használ ehhez? Ekkor a bőr még jobban ragyog és zsírosabbnak tűnik. Finom, por alakú terméket keres? Akkor a Zao Bamboe Shine-up powder az, amire szüksége van.

Hogyan kell felvinni a highlightert?

A highlightert több helyen is alkalmazhatod, hogy kiemeld az arcformádat. Például alkalmazhatja a:

  • arccsontok; hagyja, hogy az arccsontjai magukért beszéljenek egy szép fényes smink alkalmazásával.
  • orr; alkalmazhatja az orra hegyén, de az orrnyeregre is. Az orra optikailag keskenyebbnek fog tűnni.
  • Szemöldök; alkalmazza közvetlenül a szemöldöke alatt, a kemény részen.
  • Szemzugok; hagyja, hogy szemei magukért beszéljenek, ha a terméket a szemzugokba viszi fel. A szemei optikailag nagyobbnak tűnnek.
  • felső ajkát; vigye fel a felső ajka feletti gödröcskére.
alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.