ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Rúzs

Hagyja ajkait ragyogni egy gyönyörű rúzs viselésével. A rúzs optikailag nagyobbnak láttatja az ajkakat, és gyönyörű színt ad. Fényes vagy matt felületet szeretne? Gyönyörű és ápolt ajkak teszik teljessé a sminket. Vásárolja meg kedvenc sminktermékeit a Salontotal.hu oldalon.

Válogató

Oldalanként
Featured
Összetevok
Ajándék típusa
Kategória
Ár
Márka

A legjobb rúzs

A legjobb rúzs mindenkinek más. Például sokféle típus és szín áll rendelkezésre. Nude árnyalatot, világos színt vagy csak egy nagyon sötétet választasz? A matt vagy a fényes felületet választja? Rengeteg választási lehetőség van. Egy szép ajakfestékkel ragyogóvá és optikailag nagyobbnak tűnnek ajkaid, és teljessé teheted sminkedet. Melyik a kedvenc ajakápolója?

Olyan sminkmárkát keres, amely rúzs utántöltő csomagokat is árul? Ezután a ZAO Bamboe Cocoon Lippenstift és a HAVU Cosmetics Lippenstift ajánlható a HAVU Refill címmel. Ezek a termékek ápoló tulajdonságokkal rendelkeznek, természetes összetevőket tartalmaznak és kegyetlenségtől mentesek.

A alkalmazásával

  • 1. lépés: Vigye fel a rúzst az alsó ajak közepére.
  • 2. lépés: Ezután terítsük el ettől a ponttól a száj mindkét sarkáig.
  • 3. lépés: Vigye fel az ajak sminket a felső ajak közepére.
  • 4. lépés: Először az egyik, majd a másik oldalra is kenje.
  • 5. lépés: Nagyon ügyeljünk arra, hogy az ajakkontúrt szorosan rögzítsük.
  • 6. lépés: Kicsit túl sok rúzst használtál? Csak harapjon bele egy zsebkendőbe, és a felesleges termék itt marad.
  • Tipp: A rúzs felvitele előtt használjon ajakceruzát vagy ajakceruzát. Ez biztosítja, hogy az ajak sminkje ne folyjon el.

Mi a különbség a rúzs és a szájfény között?

A szájfény általában kevesebb színnel rendelkezik, és kissé ragacsos érzést kelt. Az ajkak szépnek és teltnek tűnnek az alkalmazás után. A rúzs több színpigmentet tartalmaz, így a szín jobban látható az ajkakon, és tovább tart. Matt vagy fényes felületet választ? A rúzsnak mindkét fajtája létezik. Gyönyörűen kombinálhatod a rúzst és a szájfényt. Először vigye fel a rúzst az ajkaira, majd fejezze be a fényesítővel. Élvezze a szép és ápolt ajkakat.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.