-
Márkák
0 - 9abcfimors
- S-Pro
- Salon B
- Salonline
- Salontopper
- Samenwerkende Pedicures
- Sashapure
- Sassoon
- Scarban
- Schwarzkopf Professional
- Scrub & Rub
- Sea Magik
- Sebastian Professional
- Sendo
- Serge Lutens
- Sesderma
- Sexy Hair
- Shampoobars
- Sharpsafe
- SheaMoisture
- Sibel
- Silk'n
- Skin Supplements
- Smilepen
- Solaris
- Spa of Iceland
- Spongellé
- Sthauer
- Styledry
- Suavecita
- Suavecito
- Sugarbearhair
- Suntribe
- Superli '37
- Sutra
- SUVA
- SVR
- Swann-Morton
- SWEED
- Swiss Perfection
- System Professional
t - Hajtermékek
- Test és bőr
- Szépség
- Eszközök
- Szalon kellékek
- Férfiak
- Új
- Outlet
Milk_Shake Whipped Cream Leave-in Foam 100ml
6.192,00
Áfa-val
küldjön e-mailt raktáron
szállítási idő ismeretlen
ingyenes szállítás 28580 ft-tól
ügyfélminősítés 3.8
Milk_Shake Whipped Cream Leave-in Foam
milk_shake Conditioning Whipped Cream is a protective and conditioning creamy foam for all hair types.
This no-rinse formula of Integrity® 41 (milk_shake’s exclusive patented complex of anti-oxidants), Hydrolysed Wheat Germ Proteins and Conditioning & Hydrating Agents is a fast and comfortable way to instantly condition hair without weighing it down.
Rich in Milk, Casein and Wheat Proteins this conditioning foam increases and strengthens the internal structure of the hair whilst Vitamins E and B5 condition and smooth the hair leaving it soft, shiny and full of vitality.
Soft and creamy, milk_shake Conditioning Whipped Cream is a dream to apply with a beautiful fragrance of Sweet Milk hair is free from static electricity and frizz is eliminated.
Specifikációk
- Márka: Milk_shake Leave-In Treatments
- Kategória: Hajtermékek Hajápolás Nem hagyható balzsam Milk_shake
- EAN: 8032274053354
- Milk_shake: Leave-In Treatments
- Elérhető: 50ml, 100ml, 200ml
Írja meg a véleményét
Írjon véleményt itt Milk_Shake Whipped Cream Leave-in Foam 100ml. Mondja el másoknak, mi volt a tapasztalata ilyen módon.
E-mailt kap
Írja be alább nevét és e-mail címét. Amint ez a termék raktáron van, e-mailt fog kapni.