ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Kéziszappan

A finom kéziszappan minden háztartásban vagy munkahelyen nélkülözhetetlen. Kéziszappannal tisztítja meg a kezét. A Salontopperben különböző, nagyszerű illatú kéziszappanokat talál. A kezed nem csak tiszta lesz a mosás után, hanem finom illatú is!

Válogató

Oldalanként
Összetevok
Kategória
Ár
Márka

Folyékony kéziszappan

Az Ön keze folyamatosan szennyeződésekkel érintkezik. Ahhoz, hogy a keze újra tiszta legyen, fontos, hogy rendszeresen mossa meg. Kézmosáskor mindig használj szappant! Ez azért van, mert felületaktív anyagokat tartalmaz, amelyek lemossák a szennyeződést a kezéről. Nem használ szappant? Akkor nagy az esélye, hogy a szennyeződés a kezén marad. A szappan nemcsak a szennyeződések eltávolításában segít, hanem a vírusok és baktériumok ellen is hat.

Termékkínálatunkban finom folyékony kéziszappanokat talál, ami jó dolog: a folyékony változat nagyon gazdaságos, ezért olcsó a használata.

Hogyan mossak kezet?

Ha kézmosás közben követi a következő lépéseket, biztos lehet benne, hogy minden szennyeződés eltávolításra kerül a kezéről:

  • 1. lépés: először alaposan nedvesítse be a kezét.
  • 2. lépés: vegyen egy kis folyékony szappant a pumpából.
  • 3. lépés: dörzsölje össze a kezét, ügyelve arra, hogy a kézfejét és a kézfejét is jól bekenje. Az ujjak és az ujjbegyek közötti területeket is jól foglalja magába.
  • 4. lépés: győződjön meg róla, hogy legalább 20 másodpercig mossa a kezét, hogy a termék megfelelően tudja végezni a munkáját.
  • 5. lépés: öblítse le a kezét, majd alaposan szárítsa meg.

Vásároljon kéziszappant

Finom pumpás kéziszappant keres, de nem tudja, hogy melyik fajtát válassza? Két finom szappan a kínálatunkból:

- A Spa of Iceland Hand Soap 300ml gyengéden tisztítja a kezet, miközben megőrzi a bőr természetes nedvesség egyensúlyát. A szappan nyugtató homoktövis kivonatot és tiszta izlandi tengeri sót tartalmaz. Ez az ásványi anyagokban gazdag termék puha és egészséges bőrt biztosít, és gyengéd izlandi moha és kakukkfű illatú.

- A Haan Hand Soap 350ml Sunset Fleur tökéletesen tiszta kezeket biztosít anélkül, hogy kiszárítaná őket. Ez a termék virágillatok gyengéd keverékéből és kiváló minőségű, Coco Nucifera és Aloe Vera alapú gélformulából áll. Kakas szappan is kapható még: Margarita Spirit (illatjegyei élénk, felemelő és frissítő citrusfélék) és Purifying Verbena (friss verbéna virág illata). A Haan szappanok újratölthetőek, így csak a csomagolást kell megtartani, és nem kell kidobni.

Fertőtlenítő kézigél vs. kéziszappan

Egy flakon fertőtlenítő kézzselé könnyen hordozható, és gyorsan fertőtlenítheti a kezét. Bár egy flakon kézzselé jól használható a kézmosás kiegészítéseként, nem helyettesíti azt! Bár a kézzselé nagymértékben csökkentheti a baktériumok szintjét, nem csökkenti a vírusok terjedésének esélyét. A legjobb, ha szappannal és vízzel alaposan kezet mosunk.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.