ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Szolárium olaj

Vásárolja meg a legjobb barnító olajat a Salontotal.hu oldalon. Gyönyörű, egyenletes barnaságot szeretne? Akkor egy finom barnító olaj a megoldás. Könnyen felvihető a bőrre, anélkül, hogy elszíneződne. Ezért mindenképpen a bőröd számára elengedhetetlen termékek közé tartozik, amelyek nem hiányozhatnak a fürdőszobádból.

 

Válogató

Oldalanként
Kategória
Ár
Márka

Legjobb barnító olaj

A legjobb barnító olajat keresi? Akkor a **ONBEKEND** a megfelelő hely! Válassza például a TanOrganic Self Tan Oil Light Bronze 100ml. Ez a vegán és kegyetlenségtől mentes barnítóolaj biztonságos módon hagyja ragyogóan szép barnává a bőrét. Röviden: hibátlan ragyogás és gyönyörű, napcsókolta bőr. Az arcodra egy kellemes változat is elérhető: TanOrganic Facial Self Tan Oil Light Bronze 50ml.

Egyenletes eredmény

Ha barnítóolajat használ, egyenletes eredményt szeretne elérni. Ha helyesen alkalmazza, akkor azt is észre fogja venni, hogy használata után a bőre gyönyörű, napbarnított, ragyogó bőrt kap. Legalább 3-4 napig kitart!

Hogyan kell használni az önbarnító olajat?

  • 1. lépés: A legfontosabb, hogy mielőtt alkalmazná, a bőrét jól hámlasztja le, hogy az összes bőrsejt eltávolításra kerüljön. Ugorjon tehát a zuhany alá, és ragadjon meg egy finom súrolószert.
  • 2. lépés: Győződjön meg róla, hogy azok a területek, ahol bőre hajlamos a szárazságra, jól hidratáltak. Gondolj a könyöködre, a térdedre, a lábadra és a kezedre.
  • 3. lépés: Vigye fel a barnítót körkörös mozdulatokkal, hogy elkerülje a csíkokat.
  • 4. lépés: Ha szükséges, alkalmazza kétszer, hogy elkerülje a hiányzó foltokat.
  • 5. lépés: Hagyja óvatosan megszáradni, mielőtt felöltözik.
  • 6. lépés: Majd 4-8 óra múlva mossa le, hogy csíkok nélkül, gyönyörűen barnuljon a bőre.
alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.