ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Haj típusa

Fontos, hogy ismerje a hajtípusát, hogy a lehető legjobban ápolhassa a tincseit. A Salontopper minden hajtípushoz kínál hajápoló termékeket. Akár göndör, akár sérült, akár ritkuló hajjal rendelkezik, kínálatunkban megtalálja a hajtípusának megfelelő termékeket.

Válogató

Oldalanként
Hairtype
Featured
Fejb?r problémák
Hajproblémák
Összetevok
  • mindent megtekinthet
  • kevesebb megjelenítése
Ajándék típusa
Kategória
  • mindent megtekinthet
  • kevesebb megjelenítése
Ár
  • mindent megtekinthet
  • kevesebb megjelenítése
Márka
  • mindent megtekinthet
  • kevesebb megjelenítése

Vásároljon hajtípus szerint

Egyetlen áttekintésben találja meg, hogy mely termékek illenek legjobban az Ön hajtípusához.

Afro haj

A göndör haj sűrűn göndörödő fejtetőhajként definiálható. A haj sok apró fürtből áll, amelyek látszólag egymásra rakódnak. A haj gyakran száraz és törékeny lehet. Fontos, hogy olyan hidratáló termékeket használjon, amelyek kellőképpen hidratálják a hajat. Válasszon kifejezetten afro hajra való sampont és kondicionálót, és használjon rendszeresen hajmaszkot, hogy extra táplálást kapjon.

Károsodott haj

Töredezettek a hajvégek, fénytelen a haja és/vagy könnyen töredezik? Akkor jó eséllyel sérült a haja. Válasszon olyan helyreállító sampont, kondicionálót és hajmaszkot, amely újra egészségessé és fényessé teszi haját. Tipp: kerülje a hőeszközök használatát! Hagyja a haját minél többet levegőn száradni.

Vegyileg kezelt haj

A vegyileg kezelt haj extra ápolást igényel. A kémiai kezelések közé tartozik a hajfestés, a hajbontás és a dauerolás. Erre az ápolásra többek között a haj helyreállítása miatt van szükség. Használjon kifejezetten kémiailag kezelt hajra való sampont és kondicionálót. Győződjön meg arról is, hogy jó védelmet használ a hő és az UV-sugarak ellen. Extra ápolást adjon a hajnak hajmaszk vagy hajbalzsam használatával.

Száraz haj

Göndör a haja és töredezettek a hajvégek? Akkor jó eséllyel száraz a hajad. Főként hidratáló termékeket használjon, hogy extra hidratáltságot adjon a hajának. Számos száraz hajra vonatkozó tippet is követhetsz, hogy a lehető legkevésbé száradjon ki a hajad.

Vastag haj

A vastag haj haj hajlamos arra, hogy időnként nehézkes és kezelhetetlen legyen. Használjon kifejezetten vastag hajra kifejlesztett sampont és kondicionálót, amelyek nem nehezítik el a hajat, és jó hidratálást biztosítanak. Egy leave-in kondicionáló segíthet a sugárzó haj kezelhetőbbé tételében.

Vékonyodó haj

Ha észreveszi, hogy a haja elvékonyodik, fontos, hogy a megfelelő ápolást válassza. Válasszon kifejezetten ritkuló hajra kifejlesztett hajápoló termékeket, ezek olyan összetevőket tartalmaznak, amelyek serkentik a haj növekedését. Gondoskodjon továbbá a fejbőr megfelelő ápolásáról is. A hajnövesztő szérum segíthet a hajnövekedés serkentésében.

Finom haj

Hiányzik a hajából a volumen és könnyen lelankad? Akkor Önnek finom haja van. Használjon olyan hajtermékeket, amelyek volument adnak a hajának. Számos finom hajformázó termék, például hajhab vagy hajspray is létezik, amelyek több testet és textúrát adnak a hajnak. Kerülje az olyan hajtermékeket, amelyek elnehezítik a haját.

Színezett haj

Ha festette a haját, azt szeretné, hogy az minél tovább megmaradjon. Ezért használjon kifejezetten festett hajra való termékeket, mivel ezeket úgy tervezték, hogy a szín tartós legyen. Gondoskodjon arról is, hogy jól védje a hőtől és az UV-sugárzástól. A festett hajnak is sokat kell kibírnia, ezért mindig használjon hajpakolást és/vagy hajbalzsamot, hogy a haj egészséges maradjon.

Göndör haj

A göndör haj gyakran szenved a göndörödéstől és a szárazságtól. Használjon kifejezetten göndör hajra való sampont és kondicionálót, és gondoskodjon arról, hogy jól hidratált legyen. Egy leave-in kondicionáló vagy göndörítő krém segíthet megőrizni a fürtök szépségét és göndörségét. Követi a CG-módszert? Kínálatunkban számos CG-biztos termék található. Ezeket CG proof felirattal látjuk el.

Zsíros haj

A zsíros haj gyorsan zsírosodik a töveknél, és petyhüdtnek tűnhet. Válasszon kifejezetten zsíros hajra való sampont és kondicionálót, és ne mossa túl gyakran a haját, hogy megelőzze a faggyú túltermelődését. Egy száraz sampon segíthet frissen tartani a haját a hajmosások között.

Nemcsak hajápolásra, hanem fejbőrproblémákra is számos terméket talál a kínálatunkban. Megtaláltad a hajtípusodat, és szeretnéd a megfelelő ápolást a hajadnak? Nézze meg a Salontopper hajápoló termékek széles választékát, és válassza ki a hajtípusának megfelelő termékeket. Így biztosíthatod, hogy hajad mindig kiváló állapotban legyen!

Gyakran ismételt kérdések

Milyen hajtípusom van?

Az Ön hajtípusát több tényező határozza meg, többek között a szerkezet, a vastagság, a textúra és az olajtermelés mennyisége. A hajtípusok az egyenestől a hullámoson át a göndörig és a göndörig terjednek. Okos lehet, ha a termékek megvásárlása előtt tanulmányozza a haját. Ez azért van így, mert így tudni fogod, hogyan kell mosni és formázni, hogy jobban megértsd a hajtípusodat. Egy profi fodrász is segíthet azonosítani a hajtípusát, és tanácsot adhat a megfelelő hajápolással kapcsolatban.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.