ingyenes szállítás 27400 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.7/5

Textúra spray

Olyan hajápolót keresel, amely több textúrát ad a hajadnak? A Salontopper különböző textúrázó spray-ket kínál, mindegyiknek megvan a maga hatása. A tengeri sós spray-k például segítenek a tengerparti megjelenés elérésében, míg a boost spray-k nagyobb rugalmasságot és volument adhatnak a fürtöknek. A hajad egész nap gyönyörű marad a textúrázó spray-nek köszönhetően!

Válogató

Oldalanként
Featured
Kategória
  • mindent megtekinthet
  • kevesebb megjelenítése
Ár
Márka
  • mindent megtekinthet
  • kevesebb megjelenítése

Haj textúra spray

A textúraspray egy olyan hajformázó termék, amellyel a hajadnak a végső simítást adhatod. Különböző hajtípusokhoz különböző fajtákban kaphatók. Mindig jól jönnek, ha a hajadnak több textúrát, testet és volument szeretnél adni. Ennek a terméknek köszönhetően számos megjelenést hozhat létre. Tehát például vékony vagy élettelen a hajad? Ezután könnyedén adhatsz neki több testet egy textúrázó spray-vel.

A textúra spray-k típusai

Sokféle márkától sokféle típusú textúra spray-t kaphatsz. Minden típus textúrát és testet ad a hajnak, de gyakran további tulajdonságokkal is rendelkeznek. Például a strandos megjelenéshez, extra hangerőhöz vagy a hajtövek felemeléséhez.

Néhány kedvenc a kínálatunkból:

Wella Professionals EIMI Ocean Spritz: egy finom sós spray a tökéletes tengerparti megjelenésért. Ez a termék megadja a rendetlen megjelenéshez szükséges textúrát és struktúrát.

{Productlink|2679|Redken Triple Take 32: met dit fijne product ben je zeker van een residu-loze body, langdurige hold én bescherming tegen veranderingen in de luchtvochtigheid!

Kevin Murphy Bedroom.Hair: ez a termék fényt kölcsönöz a hajnak, növeli a gyökerek térfogatát, valamint textúrát és szétválasztást biztosít a haj hosszának és végének.

Hogyan kell használni a textúra spray-t?

A textúra spray haj nagyon könnyen használható:

  • 1. lépés: Először is válasszon egyet, amelyik megfelel a hajtípusának, és megadja a kívánt hatást, például strandos textúrát vagy volumenes megjelenést.
  • 2. lépés: majd a haj közepétől a hajvégek felé haladva alkalmazza.
  • 3. lépés: dörzsölje/csípje a hajat a kezei között, amíg el nem éri a kívánt eredményt.

Vásárolja meg a legjobb textúra spray-t a Salontopperben

A Salontopperben finom textúrázó spray-k széles választékát kínáljuk, amelyek textúrát adnak a hajnak.

Rendel a Salontopper.nl oldalon 23:59 előtt (vasárnaptól csütörtök estig)? Akkor a megrendelését holnap kézbesítjük! Pénteken a 22:00 óra előtt leadott rendeléseket holnap kézbesítjük. Partnerünkkel, a PostNL-lel együtt mindent megteszünk, hogy a termék raktáron tartása esetén tartsuk az Önnek ígért szállítási határidőt. Ha a rendelése 35 € vagy annál nagyobb összegű, a rendelést ingyenesen szállítjuk.

Ha kérdése van egy termékkel kapcsolatban, vagy ha valami nem világos, bármikor kapcsolatba léphet ügyfélszolgálatunkkal. Ügyfélszolgálatunk hétfőtől péntekig 09:00 és 21:00 óra között, szombaton pedig 10:00 és 16:00 óra között áll rendelkezésre. A telefonszámot és az e-mail címet a kapcsolat menüpontban találja. Örömmel segítünk Önnek!

Jó szórakozást a vásárláshoz a Salontopperben!

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.