ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Textúra spray

Olyan hajápoló terméket keresel, amellyel még több textúrát adhatsz a hajadnak? A Salontotal.hu több textúrázó spray-t is kínál, mindegyiknek megvan a maga hatása. A tengeri sós spray-k például segítenek a tengerparti megjelenés elérésében, míg a boost spray-k nagyobb rugalmasságot és volument adhatnak a fürtöknek. A hajad egész nap gyönyörű marad a textúrázó spray-nek köszönhetően!

Válogató

Oldalanként
Hairtype
Featured
Fejb?r problémák
Hajproblémák
Összetevok
Ajándék típusa
Kategória
  • mindent megtekinthet
  • kevesebb megjelenítése
Ár
Márka
  • mindent megtekinthet
  • kevesebb megjelenítése

Haj textúra spray

A textúrázó spray egy olyan hajformázó termék, amellyel a hajadnak megadhatod a végső simítást. Különböző hajtípusokhoz különböző fajtákban kaphatók. Mindig jól jönnek, ha több textúrát, testet és volument szeretne adni a hajának. Ennek a terméknek köszönhetően számos megjelenést hozhatsz létre. Tehát például vékony vagy élettelen a hajad? Akkor könnyedén több testet adhatsz neki egy textúra spray-vel.

A textúra spray-k típusai

Sokféle márkától sokféle típusú textúraspray-t kaphatsz. Minden típus textúrát és testet ad a hajnak, de gyakran további tulajdonságokkal is rendelkeznek. Vannak például strandos megjelenéshez, extra volumenhez vagy a hajtövek megemeléséhez.

Néhány kedvenc a kínálatunkból:

Wella Professionals EIMI Ocean Spritz: finom sós spray a tökéletes tengerparti megjelenéshez. Ez a termék megadja a kusza megjelenéshez szükséges textúrát és struktúrát.

Redken Triple Take 32: ezzel a finom termékkel biztos lehet a maradékmentes testességben, a hosszantartó tartásban, valamint a páratartalom változásai elleni védelemben!

Kevin Murphy Bedroom.Hair: Ez a termék fényt kölcsönöz a hajnak, volument ad a hajtöveknek, valamint textúrát és szétválasztást biztosít a hajhossznak és a hajvégeknek.

Hogyan kell használni a textúra spray-t?

A textúra spray haj nagyon könnyen használható:

  • 1. lépés: Először is válasszon egyet, amely megfelel a hajtípusának, és megadja a kívánt hatást, például strandos textúrát vagy volumenes megjelenést.
  • 2. lépés: majd a haj közepétől a hajvégek felé haladva vidd fel.
  • 3. lépés: dörzsölje/csípje a hajat a kezei között, amíg el nem éri a kívánt eredményt.

 

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.