ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Hajhosszabbítás

Akár hosszú tincsekről álmodik egy különleges alkalomra, akár tartós megoldást keres a nagyobb volumen és hossz érdekében: nálunk megtalálja a megfelelő hajhosszabbítást. Mindent elmondunk a különböző hajhosszabbítási típusokról, például a konkrét alkalmazásokról, előnyökről és praktikus karbantartási tippekről.

Válogató

Oldalanként
Kategória
Márka

Hajhosszabbítás: klipszes

Aklipszes hajhosszabbítás egyszerű módja annak, hogy átmenetileg hosszabbá és dúsabbá tegye a haját . Kis klipszekre erősített hajdarabokból állnak. Könnyedén felcsíptetheti őket a saját hajára. Ez a módszer ideális különleges alkalmakra, vagy amikor gyors változásra vágyik, állandó módosítások nélkül.

A klipszes hajhosszabbítás alkalmazása

A klipszes hajhosszabbítás felhelyezése egyszerű, és nem igényel szakmai segítséget. Először vízszintesen szét kell választania a haját, és így meg kell határoznia, hogy hova szeretné elhelyezni a hosszabbítást. Nyissa ki a klipszeket, helyezze a hosszabbítást a hajtövekhez közel, és nyomja össze a klipszeket. Ismételje ezt a folyamatot, amíg el nem éri a kívánt volument és hosszúságot.

A klipszes hajhosszabbítás előnyei

A klipszes hajhosszabbításokkal mind a hosszát, mind a térfogatát rugalmasan állíthatja, amikor csak akarja. Könnyen eltávolítható, így nem ragaszkodik egy állandó megjelenéshez. A klipszek nem igényelnek hőt vagy vegyszereket, ami jobb a természetes hajadnak. Emellett megfizethető opciót jelentenek a hajhosszabbítás szalonkezeléséhez képest.

Karbantartási tippek a klipszes hajhosszabbításhoz

  • Mosás: csak akkor mossa meg a hajhosszabbítást, ha valóban szükséges. Ez körülbelül 15-20 viselés után van. Használjon enyhe, szulfátmentes sampont, és mossa meg finoman kézzel, hideg-meleg vízben.
  • Szárítás: óvatosan törölje szárazra egy törölközővel, hogy eltávolítsa a felesleges vizet. Ezután akassza fel őket vagy fektesse őket száraz törülközőre, hogy a levegőn megszáradjanak. Kerülje a hajszárító használatát, kivéve, ha hideg fokozatot használ.
  • Kefélés: óvatosan kefélje meg őket puha kefével vagy speciális hosszabbító kefével. Ez megakadályozza a csomósodást, és a hajhosszabbítás jó állapotban marad.

Hajhosszabbítás: ragasztás

A ragasztásos hajhosszabbítás, más néven keratinos vagy fúziós hajhosszabbítás olyan hajhosszabbítás, amely keratinos ragasztással készül a saját haj egyes tincseihez. Ez a módszer az egyik legtartósabb és legtermészetesebb megjelenésű lehetőséget kínálja.

A ragasztásos hajhosszabbítás alkalmazása

A ragasztásos hajhosszabbítás felhelyezése precíz munka, amelyet a legjobb, ha egy profi fodrász végez. Minden egyes hosszabbító tincset a fejbőrhöz közel rögzítünk egy hőcsipesz segítségével, amely megolvasztja a keratint, így kötve azt a saját hajához. A folyamat több órát is igénybe vehet, attól függően, hogy hányat szeretne.

A hajhosszabbítás előnyei

Mivel darabonként rögzítik őket, nagyon természetes integrációt biztosítanak a saját hajával. Megfelelő ápolás mellett akár 3-6 hónapig is eltarthatnak. Emellett ezekkel a hajhosszabbításokkal a megszokott módon formázhatja a haját: a fürtöktől kezdve a fazonokon át a frizurákig és még a színekig is. Mellesleg mind a volumen, mind a hossz tekintetében jelentős növekedést kínálnak.

Ápolási tippek a hajhosszabbításhoz

  • Mosás: mos dmeg a hajad szulfátmentes samponnal, és próbáld meg a lehető legkevésbé belevenni a ragasztási végeket. Alaposan öblítse ki a haját, hogy a termékmaradványokat alaposan eltávolítsa.
  • Szárítás: törölközővel tapogassa meg a haját, és próbálja meg minél inkább a levegőn száradni hagyni. Ha hajszárítót használsz, tartsd alacsony hőfokon, és ne irányítsd közvetlenül a kötőszálakra.
  • Kefélés: használjon puha kefét vagy speciális hosszabbító kefét. Ügyeljen arra, hogy óvatosan kefélje a kötéseket, hogy elkerülje azok kilazulását.

Extra tippek

  • Alvás közben laza fonatban vagy lófarokban viselje a haját, hogy elkerülje a csomósodást.
  • Kerülje az olajok vagy balzsamok használatát közvetlenül a ragasztási pontokon, mivel ezek gyengíthetik a ragasztót.
  • Tervezzen rendszeres látogatásokat a fodrászához karbantartás és ellenőrzés céljából.

Hajhosszabbítás a következő webáruházakban kapható Salontotal.hu

A hajhosszabbítás nagyszerű módja annak, hogy átalakítsa megjelenését és növelje önbizalmát. A Salontotal.hu weboldalon nemcsak a kiváló minőségű hajhosszabbító termékek széles választékát találja, hanem minden információt is, amelyre szüksége van ahhoz, hogy megalapozott döntést hozzon.

Gyakran ismételt kérdések a hajhosszabbítással kapcsolatban

Mennyi ideig tart a hajhosszabbítás?

A hajhosszabbítások élettartama a típustól és attól függően változik, hogy Ön mennyire gondozza őket. Általában 3-6 hónapig tarthatnak.

Úszhatok vagy aludhatok hajhosszabbítással?

Ez is attól függ, hogy milyen típus van. Minden esetben tegyen óvintézkedéseket. Úszáskor viseljen úszósapkát, alváskor pedig lazán fonja be a haját, vagy laza lófarokban hordja, hogy elkerülje a csomókat.

Hogyan tároljam a hajhosszabbításomat?

Tárolja a klipszes hajhosszabbításokat szellős tárolóban, hogy elkerülje a csomókat és az esetleges sérüléseket. Tárolás előtt győződjön meg róla, hogy teljesen szárazak.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.