ingyenes szállítás 27400 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Hajhosszabbítás

A hajhosszabbítással megteremtheted álmaid hosszát és volumenét! A hajhosszabbítás könnyen alkalmazható, és gyönyörűen hosszúvá és dúsabbá teszi a hajadat. A Salontotal kiváló minőségű hosszabbításokat talál különböző hosszúságokban és színekben.

Hajhosszabbítás

Mindig is hosszú és telt hajat akartál, de a hajad nem nő olyan gyorsan, vagy vékonyszálú? Akkor a hajhosszabbítás a megoldás. A hajhosszabbítás olyan hajpótlás, amelyet a saját hajához rögzítenek. Ezek készülhetnek például nejlonból vagy poliészterből (szintetikus kiterjesztések) vagy valódi hajból. A 100%-ban természetes hajból készültek sokkal jobbak a saját hajfürtjei számára. A hosszabbítások sokféle színben és méretben kaphatók. A hajhosszabbítás rögzítésében is van különbség.

A hajhosszabbítás típusai

Az, hogy hogyan rögzíti őket a hajhoz, minden hajhosszabbításnál más és más. Néhány különböző típus:

  • Klipszes hajhosszabbítás: ezek olyan hajcsíkok, amelyeknek a tetején klipszek vannak. Akkor veszed fel és le őket, amikor csak akarod; mert közvetlenül a hajadba csípteted őket! Az alkalmazás teljesen fájdalommentes.
  • Flip-in haj: egy egész hajcsík, amely egy horgászzsinórhoz van rögzítve. Ez fél perc alatt teljes hajkoronát eredményez.
  • Szövés: ezt a hajpántot tűvel és cérnával rögzítik a saját hajához. Gyakran előfordul, hogy először a saját haját fonják be, majd a szövést alkalmazzák.
  • Ragasztás: a hajhosszabbítást speciális ragasztóval és hőfogókkal ragasztják a saját hajához. Ezeket professzionális fodrásznak kell alkalmaznia.
  • Szalag: itt valódi hajfürtöket kell kétoldalas ragasztószalaghoz rögzíteni. A tincsek a kétoldalas ragasztószalagnak köszönhetően a saját hajadra ragaszthatók, nincs szükség hőre.

 

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.