ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Outgrowth spray

A kinövő spray-vel kevésbé valószínű, hogy vissza kell menned a fodrászhoz, és nem kell olyan gyakran festened a hajad. Ez jobb a haj minősége szempontjából, mivel a festés mindig károsítja azt. A Salontotal.hu weboldalon található kinövési spray minden színhez kapható. Például az ősz haj elrejtésére is használható. Többféle változat van a kínálatban: fedő hatású szárazsampont választasz, kinövő púdert választasz, vagy színpálcikát választasz? A Salontotal.hu oldalról származó kinövés elleni spray-vel ez a kinövés sehol sem lesz látható.

Válogató

Oldalanként
Featured
Kategória
Ár
Márka

Hogyan használod a fakító spray-t?

A kinövési spray nem az egyetlen termék, amelyet a kinövés elrejtésére használhat: különböző változatok léteznek, amelyek mindegyike különböző módon használható. A spray-t használat előtt jól fel kell rázni. Ezután 10-20 centiméteres távolságból fújja a száraz hajra, ahol a kinövés látható. Hagyja rajta körülbelül egy percig, és formázza a hajat a kívánt módon. A spray könnyen kimosható a hajból samponnal. Ha púdert választ, használja a hozzá tartozó ecsetet vagy párnát. Használja a púdert a hajára a kívánt helyeken.

A legjobb hősugárzó spray/por

Az Ön számára legjobb kinövési spray attól függ, hogy mit szeretne elérni. Fontos, hogy megtalálja a hajához illő színt. Szerencsére számos színező termék van a kínálatunkban. A kinövés elleni spray-vel el lehet rejteni a kinövést a feje tetején. Nézze meg, olvassa el és inspirálódjon.

Vannak fénypontjai, és szeretné hosszabb ideig megtartani őket? Akkor nézze meg a Wella Professionals Insta Recharge termékét. Ez segít, hogy hosszabb ideig megőrizze a kívánt színt, sőt, erősíti és meghatározza a szemöldökét. Ha ritkuló hajban szenved, akkor is dúsabbá teheti haját egy növesztő spray-vel. Elrejti a fején azokat a területeket, ahol a haja ritkább, és a hajának térfogatnövelést ad. Tehát vásárlás előtt alaposan nézze meg, hogy mit szeretne a terméktől, és válassza ki a legjobb kinövési spray-t az Ön számára.

Vásároljon kinövési spray-t a Salontotal.hu

Teljesen elege van a kinőtt hajából, de nincs kedve fodrászhoz menni? Akkor vásároljon minőségi kinövés elleni spray-t a Salontotal.hu oldalon, és mondjon búcsút a kinövésnek. Megértjük, hogy a lehető leghamarabb szeretné megkapni ezt a terméket. Rendeljen vasárnaptól péntekig 23:59 előtt, és mi megpróbáljuk másnap házhoz szállítani. Egyébként, ha 35 euróért vagy annál többért rendel, mi fedezzük a szállítási költségeket. Van még kérdése azzal kapcsolatban, hogy hogyan lehet a legjobban használni a növesztő spray-t, vagy van más kérdése? Ügyfélszolgálatunkat hétköznap 9:00 és 21:00 között, szombaton 10:00 és 16:00 között érheti el. Örömmel segítünk!

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.