ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Száraz sampon

A szárazsampon a megoldás, ha a hajad gyorsan zsírosodik, de nincs kedved minden alkalommal megmosni. A szárazsampon a megoldás a stresszes reggelekre is, amelyek nem a tervek szerint alakulnak. Egy jó szárazsampon manapság nélkülözhetetlen termék a fürdőszobában. Örömmel segítünk megtalálni a legjobb szárazsampont.

Válogató

Oldalanként
Hairtype
Featured
Fejb?r problémák
Hajproblémák
Összetevok
Kategória
Ár
Márka
  • mindent megtekinthet
  • kevesebb megjelenítése

Száraz sampon

A szárazsampon egy olyan ápolószer, amelyet arra használsz, hogy egy ideig késleltesd a hajmosást. Biztosítja, hogy az olaj felszívódjon a hajból, így a haj újra frissebb lesz. Majdnem minden száraz sampon a hajadnak is ad egy volumennövelő löketet. Valóban nélkülözhetetlen hajápoló termék, amikor csak egy kicsit kevesebb időd van.

A legjobb száraz sampon

A legjobb szárazsampon mindenkinek más és más. Minden hajtípusra vagy csak festett hajra keres terméket? Por vagy spray formájában? Minden szárazsamponnak ugyanaz a célja: felszívja az olajat a hajból, és biztosítja, hogy a hajmosást még egy nappal elhalaszthassa. A por változat a Maria Nila Cleansing Powder. Általában a spray-t még mindig gyorsabban választják, mint például a befutóinkat: Wella Professionals EIMI Dry Me, Schwarzkopf Professional OSIS Refresh Dust és a Kérastase Fresh Affair Dry Shampoo.

Hogyan kell használni a száraz sampont

Hogyan kell használni a száraz sampont, ez egy gyakran feltett kérdés. Következésképpen a használatát gyakran rosszul végzik. Használat előtt mindig rázza fel a terméket, és csak a hajtövekre vigye fel. Egy kis mennyiséget fújjon ide kb. 20 cm távolságból. Ossza a hajat kis részekre, hogy a termék mindenhol jól tudjon hatni. Fontos, hogy először hagyjuk, hogy a termék megtegye a hatását, hogy felszívja a felesleges olajat a hajból. Nyugodtan hagyja néhány percig beszívódni, mielőtt a fejbőrbe masszírozza. Ha ezt túl gyorsan teszi, a termék sajnos nem lesz képes felszívni az összes olajat. A szárazsampon azonnali volument ad a frizurának. Csak ne használja túl sokat egymás után, mert ez a hajhagymák eltömődését és a fejbőr kiegyensúlyozatlanságát okozhatja.

Tipp: tudod, hogy másnap kevés időd van, de tényleg meg kellene mosnod a hajad, mert eléggé zsíros? Ezután lefekvés előtt fújja be a haját a száraz samponnal. Ez azért van így, mert amíg Ön alszik, a terméknek minden ideje megvan arra, hogy felszívja az olajat. Reggel csak simítsd végig a kezed a hajadon, és már kész is vagy. Így egy kicsit tovább maradhatsz az ágyban, de mégis friss hajjal vághatsz neki a napnak.

Használat előtt figyelmesen olvassa el a termék használati utasítását, mivel az termékenként eltérő lehet.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.