ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Körömlakklemosó

Új színre van szüksége a körmein? A körömlakklemosóval könnyedén eltávolíthatja régi körömlakkját, zselés lakkját vagy akril körmeit. Körmei ismét szépek és tiszták lesznek, és készen állnak az új szín vagy hosszabbítás felvitelére. A legjobb körömlakklemosót keresi? Szívesen segítünk Önnek.

Válogató

Oldalanként
Featured
Kategória
Ár
Márka

Körömlakklemosó acetonnal és anélkül

Az acetonos körömlakklemosó könnyen eltávolíthatja a körömlakkot, a zselés lakkot és az akril körmöket a természetes körmökről. Az aceton a leghatékonyabb oldószer a termékek eltávolítására a körmökről. Ez azonban kiszáríthatja a körmöt. Ezért fontos, hogy az eltávolító használata után mosson kezet, és körömágybőrápoló olajjal ápolja körmeit. Az aceton nélküli lemosó szintén jól eltávolítja a körmökön lévő termékeket, de egy kicsit lassabban. Ez az eltávolító egy kicsit kíméletesebb a természetes körmökhöz, és nem veszi le a fényt a körméről. Hogy mi a legjobb körömlakklemosó, az nagyon személyes kérdés. Szereti az acetonos eltávolítót használni, vagy az aceton nélküli változatot részesíti előnyben? Mindkét terméket forgalmazzuk.

Megjegyzés: terhesség alatt nem ajánlott acetonos körömlakklemosó használata. Ideiglenesen válasszon aceton nélküli, biztonságosan használható eltávolítót.

Jó körömlakklemosó

Jó körömlakklemosót keresel? A NailPerfect Aceton alkalmas a körmökön lévő összes termék, például körömlakk, géllakk és akril köröm eltávolítására. Körmei a használat után újra szépek és tiszták lesznek, és készen állnak egy új színre vagy hosszabbításra. Az eltávolító használata után mindig alaposan mosson kezet. A termékek ugyanis kiszáríthatják a köröm körüli bőrt. A körmöket és a körömágybőrt is jó, ha körömágybőrápoló olajjal ápoljuk.

Hogyan kell használni

  • Hétköznapi körömlakk esetén: vigyen fel körömlakklemosót egy vattapamacsra, és hagyja a körömön egy ideig. A lakk le fog válni a körömről, és a vattapamaccsal könnyen le lehet ecsetelni a maradékot.
  • A zselés lakk eltávolításakor: a lakk eltávolítása előtt mindig reszelje le a fényes réteget. Vegyen egy vattapamacsot az eltávolítóval, helyezze a körömre, majd tekerje be. Hagyja ázni körülbelül 10 percig. Távolítsa el a géllakk laza maradványait egy körömágybőr-tolóval. Ezt azonban óvatosan tegye! A lakk még mindig túl keményen tapad a körömre? Ezután hagyja még egy ideig ázni.
  • Akril köröm eltávolításakor: az akril köröm eltávolítása előtt reszelje le az akril vagy zselé lakk színének fényes rétegét. Vigyen fel egy vattapamacsot a körömre az eltávolítóval, és tekerje be fóliával. Hagyja ázni körülbelül 10-15 percig. Ezután próbálja meg eltávolítani a maradék akrilt a körömről egy körömágybőr tolóval. Még mindig nem engedi el rendesen? Ezután ismét alkalmazza az eltávolítót, és hagyja még egy ideig hatni.

Megjegyzés: a körömlakklemosó kellemetlen szagú lehet. Mindig olyan helyiségben használja, ahol ablakot nyithat a jó szellőzés érdekében.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.