ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

TanOrganic

Mindannyian tudjuk, hogy a napbarnított arcbőr jól néz ki, de azt is tudjuk, hogy a túlzott napozás káros lehet a bőrünkre. Szerencsére létezik a TanOrganic, a biztonságos és természetes önbarnítók iránt elkötelezett márka. A TanOrganic segítségével a nap káros hatásai és a durva vegyi anyagok nélkül élvezheti a ragyogó arcszínt. A TanOrganic formuláit organikus és természetes összetevőkből állították össze, amelyek táplálják és hidratálják a bőrét, miközben gyönyörű, egyenletes barnaságot eredményeznek.

Válogató

Oldalanként
Kategória
Ár

Jellemzők TanOrganic

  • Minden bőrtípusra alkalmas
  • Természetes önbarnító
  • Organikus és természetes összetevők
  • Gyönyörű, egyenletes barnaságot eredményez

Jellemzők TanOrganic

  • Minden bőrtípusra alkalmas
  • Természetes önbarnító
  • Organikus és természetes összetevők
  • Gyönyörű, egyenletes barnaságot eredményez

TanOrganic jó neked és a környezetnek is

A TanOrganicnál tisztában vannak a bio és természetes összetevők fontosságával. Ezért minden termékük csak a legjobb és legtermészetesebb anyagokat tartalmazza, amelyeket a Föld kínál. Bio aloe verát, tápláló olajokat és növényi kivonatokat használnak az egészséges és ragyogó ragyogás érdekében. formuláik mentesek a káros vegyi anyagoktól, parabénektől és szintetikus illatanyagoktól, így kíméletesek a bőrödhöz és a környezethez. Így miközben élvezed a gyönyörű barnaságot, hozzájárulsz egy tisztább és zöldebb bolygóhoz is!

Gyönyörű eredmények a TanOrganic önbarnítóval

A TanOrganic segítségével az önbarnító felvitele gyerekjáték. Termékeiket könnyű alkalmazni, és egyenletes, csíkmentes felvitelt biztosítanak. Akár kezdő, akár tapasztalt felhasználó vagy, a TanOrganic egyszerűvé és problémamentessé teszi a folyamatot. Az önbarnítók gyorsan száradnak és azonnal látható színt adnak, így azonnal élvezheti új, bronzos arcszínét. Ráadásul ez az önbarnító sokáig fennmarad, és fokozatosan halványul, így bőre természetes és ragyogó megjelenésű marad, akár több nap után is.

A TanOrganic minden bőrtípusra és bőrszínre alkalmas.

A TanOrganic minden bőrtípusra és bőrtónusra alkalmas. Akár világos az arcbőre és szeretne finom ragyogást, akár sötét a bőre és extra mélységre vágyik, ez az önbarnító a megfelelő önbarnítót kínálja Önnek. Termékeik különböző formulákban és árnyalatokban kaphatók, így kiválaszthatja, hogy melyik felel meg leginkább az igényeinek és preferenciáinak. Akár természetes barnaságra, akár mélyebb bronzos bőrszínre vágyik, a TanOrganic minden igényének megfelelő lehetőségeket kínál.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.