ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Mason Pearson

A Salontotal.hu weboldalon a Mason Pearson hajkefék széles választékát találja. Amikor a kezedbe veszel egy finom Mason Pearson ecsetet, azonnal érzed a minőségét és a varázsát. Egy biztos, ha egyszer hozzászoksz a Mason Pearson ecsethez, soha többé nem akarsz mást! Amellett, hogy pillanatok alatt kibogozza a haját, számos más nagyszerű tulajdonsággal is rendelkezik... Bővebben >>

Válogató

Oldalanként
Hajproblémák
Kategória
Ár

Mason Pearson ecset

Egy ecset a történelemmel... valójában egy 130 éve működő családi vállalkozásról van szó. Ezért tele van kézművességgel és innovációval. A generációk óta kedvelt brit formatervezés még mindig az egyik legjobb a piacon. Mason Pearson, a márka mérnöke és feltalálója gyapjúfeldolgozó szövőszékek tervezésével kezdte pályafutását. Nem sokkal később Mason volt az első, aki feltalálta az ecsetfúrót, és így született meg ez a csodálatos márka!

Kézzel készített ecset

A Mason Pearson kínálatában a hajkefék igen széles választékát találja meg, kizárólag a legmagasabb minőségben. Gyengéden kibontja a hajat, gyönyörű fényt hagy, és serkenti a fejbőr keringését. Egyszóval, puha, fényes és egészséges haj a Mason Pearson egyik finom hajkeféjének használata után. 1905-ig tartott, amíg tökéletesíteni és csiszolni tudta a technikáját, amelyet még mindig nagyrészt kézzel kellett elkészítenie. Így született meg a gumipárnás pneumatikus hajkefe, és szabadalmaztatta termékét. Az alaptermék alig változott az 1920-as évek óta, még mindig varázslatos hatást fejt ki a hajban, és sokan esküsznek rá!

A különböző típusú kefék

Mi a különbség a Mason Pearson ecsetek között? Fontos, hogy először a hajtípusodat nézd meg, vedd figyelembe a hajad vastagságát. Például a Mason Pearson Small Extra Pure Bristle B2 speciálisan finom hajra tervezték. A Mason Pearson BN3 Handy Bristle & Nylon kefe ismét a normál és a sűrű hajra alkalmas. Ez az ecseteken is egyértelműen fel van tüntetve.

Hogyan tisztítja a Mason Pearson kefét?

Fontos, hogy a hajkefét tisztán és naprakészen tartsa. Ehhez egy kis kefét mellékelünk, amellyel rendszeresen tisztíthatja a kefét. Az ecsethez részletes információk tartoznak arról, hogyan tartsa jó állapotban az ecsetet, hogy az a lehető legtovább bírja. Ne használjon például mosószert a kefe tisztításához, mert az károsítja a sörtéket és a piros párnát. A hajkefe egy tartós hajápoló termék, amelyet évekig élvezhetsz! A kefe tisztításakor választhatja a Mason Pearson Hairbrush Cleaner 100ml weboldalt is.

 

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.