ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Toppik

A jól ismert Toppik márka tökéletes megoldást kínál a különböző hajproblémákra. A Toppik kínálatában számos olyan termék található, amelyek segítenek elrejteni a kinövést, valamint a híres hajsűrítők a Toppik saját hajépítő rostjaival. Ezek segítenek megvastagítani a ritkuló hajat, és a hajat újra teltebbnek láttatni. A Toppik azt szeretné, hogy ne kelljen aggódnia a hajáért! Tekintse meg a Toppik széles választékát, és találjon minden hajproblémára a kívánt terméket.

Válogató

Oldalanként
Összetevok
Kategória
Ár

Toppik haj

Az amerikai Toppik Hair márka több mint 30 éve kínál hajhullás elleni termékeket férfiak és nők számára egyaránt. A Toppik Hair hajápolási termékek márkája arra szolgál, hogy a ritkuló hajú vagy kopaszodó hajjal rendelkező embereknek segítsen elérni egy teltebb, természetesnek tűnő hajkoronát. Olyan szabadalmaztatott hajszálat fejlesztettek ki, amely jól tapad a saját hajhoz, és azonnal jó telt megjelenést eredményez. A márka fő terméke a Toppik Hair Building Fibers, amely olyan apró szálak, amelyek színben illeszkednek a meglévő hajhoz, és teltebb hatást keltenek.

Toppik hajépítő szálak

A Toppik Hair Building Fibers természetes keratinfehérjékből álló mikroszkopikus szálak, amelyek a meglévő hajhoz tapadva dúsabb és dúsabb megjelenést eredményeznek. A Toppik termékeiben megtalálja a saját fejlesztésű hajépítő szálakat, amelyekkel haját újra dúsabbnak láthatja. A hajszálak a hajhoz tapadnak, hogy az egyes hajszálak dúsabbnak és teltebbnek tűnjenek. A Toppik Colored Hair Thickener oldalon is megtalálja őket, amelyek segítenek a különböző árnyalatú hajszálak sűrítésében. A Toppik hajszálak azért olyan népszerűek, mert rendkívül ellenállóak a különböző időjárási körülményekkel szemben. Ha tehát ritkuló hajban szenved, a Toppik segítségével bármilyen körülmények között dúsabbnak tűnhet a haja!

Toppik Root Touch Up

Kinövéstől szenved, vagy szeretné elrejteni az ősz hajszálakat? A Toppik segít a Root Touch Up Spraykkel. Ezek a kinövés elleni spray-k ideiglenes hajfestékek, és különböző színekben kaphatók, például fekete, középbarna, sötétbarna és világosbarna színben. Ezeket a spray-ket egy kis szórófejen keresztül könnyű helyileg alkalmazni, és nem tartalmaznak ammóniát vagy peroxidot. A Root Touch Up egy egyszerű otthoni megoldás a kinövések és az ősz hajszálak elrejtésére!

Toppik megvásárlása

A Salontotal.hu oldalon megvásárolhatja az összes népszerű Toppik terméket. Ha vasárnaptól péntekig 22:00 előtt megrendeled őket, és vannak raktáron, már holnap a házadban lesznek! Ha 35 € feletti összegért rendel, akkor nem kell szállítási költséget fizetnie.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.