ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Szalon belső tér

Természetesen a Salontotal.hu oldalon megtalálja az összes szalonbelső kellékét is. A szalonbelső a szalon általános megjelenésének fontos eleme. Meghatározza a helyiség hangulatát és megjelenését, ezért valójában nagyon fontos a szalon sikeréhez. Ha új szalonbelsőt keres, fontos átgondolni, hogy mely elemek fontosak. De szerencsére széles a kínálatunk, nézz körül gyorsan!

Válogató

Oldalanként
Kategória
Márka

Szalonbelső a tökéletességig

A kéztükrötől a csodás illatgyertyákig: termékválasztékunkból összeállíthatja szalonja teljes berendezését. Szalonja belső terét a legapróbb részletekig gondozhatja, szó szerint és átvitt értelemben is! Nézze meg például kényelmes, állítható fodrászkerékpárjainkat. A nyergek formájának köszönhetően mindig egyenesen fog ülni, és a munkahelye ergonomikus lesz! Vannak például gyakorló fejek is, amelyek ideálisak a gyakornokok és/vagy a képzésben lévő fodrászok számára.

Stílus és tér

Fontos, hogy figyelembe vegye, milyen stílust szeretne sugározni a szalon belső terében. Nézze meg az általános megjelenést, és döntse el, hogy mi illik a szalon megjelenéséhez. Különböző stílusok és színek állnak rendelkezésre, így ne félj kreatívnak lenni és kísérletezni! Mérlegelje a rendelkezésre álló helyet, és készítsen tervet. Győződjön meg róla, hogy pontosan tudja, hová kell elhelyezni az egyes tárgyakat, és mennyi hely áll rendelkezésre a mozgáshoz. Ez biztosítja, hogy a szalon belseje funkcionális és kényelmes legyen. A Salontotal.hu pedig szívesen segít ebben, úgyhogy mindenképpen vegye fel vele a kapcsolatot!

Vásároljon szalonbelső termékeket a Salontotal.hu

Töltse meg szalonja belső terét a Salontotal.hu termékeivel ? Akkor legalább biztos lehetsz benne, hogy jól néz ki és jó minőségű! Ha vasárnaptól péntekig 22:00 óra előtt rendel, mindent megteszünk, hogy a csomagot a következő munkanapon kézbesítsük! Ha pedig 35 euróért vagy annál nagyobb összegért rendel, egyáltalán nem kell szállítási költséget fizetnie. Kérdése van egy termékkel vagy egyéb kérdésekkel kapcsolatban? Kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal. Hétfőtől péntekig 9:00 és 21:00 óra között, szombaton pedig 10:00 és 16:00 óra között állnak rendelkezésre. Örömmel segítünk Önnek!

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.