ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Andis

A legjobb Andis termékeket könnyen, egy helyen találja meg a Salontotal.hu oldalon. A megfelelő felszereléssel történő borotválkozás nagyon fontos, mert így elkerülheted a bosszantó irritációkat. Ezért a Salontotal.hu oldalon az egyik legjobb márkát forgalmazzuk, ha borotválkozásról van szó: Andis. Ez a márka közel 100 éve gyárt csúcsminőségű termékeket minden fodrászüzlet és fodrász számára. Az Andis úgy kíván hozzájárulni e vállalkozások sikeréhez, hogy maga is kiváló minőségű termékeket kínál. Egyik alapértékük ezért a "tökéletesség", ezért soha nem elégednek meg az elégtelennel. Nézze meg a Salontotal.hu weboldal kínálatát, és találja meg, hogy melyik termék teszi sokkal könnyebbé és élvezetesebbé a borotválkozását. Bővebben >>

Válogató

Oldalanként
Kategória
Ár

Az Andis termékek típusai

A Salontotal.hu weboldalon az Andis borotvák több változatát forgalmazzuk. Van például több borotva, trimmer és nyírógép. A trimmerek valóban előnyösek, mivel kontúrozni tudnak, könnyen száraz borotválkoznak, és szép halványításokat tudsz létrehozni. Az Andis borotvák nagy teljesítményű és csendes forgómotorral ideálisak a borosta simítására. A hosszú élettartamú akkumulátorral és a kiváló minőségű pengékkel pillanatok alatt irritációmentesen borotválkozhat. Természetesen kínálatunkban minden megtalálható az alkatrészek, például a pengék vagy a töltők cseréjéhez is.

Andis termékeket vásároljon a Salontotal.hu

Vásároljon most egy minőségi Andis borotvát, és borotválja gondtalanul és irritációmentesen szakállát vagy akár új frizuráját. Mostantól könnyedén megrendelheti kedvenc termékeit a Salontotal.hu oldalon. Ha a rendelés értéke legalább 35 €, a szállítás teljesen ingyenes. Ha vasárnaptól péntekig 22:00 óra előtt adja le rendelését, mindent megteszünk, hogy már másnap házhoz szállítsuk Önnek. Kérdése van egy termékkel vagy egyéb kérdésekkel kapcsolatban? Kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal. Hétfőtől péntekig 9:00 és 21:00 óra között, szombaton pedig 10:00 és 16:00 óra között érhető el. Örömmel segítünk Önnek!

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.