ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Alkalmazási palack

Szeretné egyszerűen, gyorsan és pontosan festeni a haját? Fedezze fel most az applikátoros flakon kényelmét.

Válogató

Oldalanként
Kategória
Ár
Márka

Hajfestés

Szeretné saját maga festeni a haját, de fél, hogy nem lesz szép az eredmény? Akkor egy applikátoros flakonra van szüksége. Ezzel a praktikus eszközzel könnyen, gyorsan és pontosan, rendetlenség nélkül viheted fel a termékeket! A flakon használatával egyenletesen viszed fel a hajfestéket a kívánt területre anélkül, hogy túl sok terméket használnál.

Mi az az applikátoros flakon?

Az applikátoros flakon gyakran egy kis üveg, hosszú, keskeny nyílással. Ez lehetővé teszi, hogy a színezőt gyorsan, de adagolva is felvihesse. A legtöbb flakon rugalmas műanyagból készül, így a flakon könnyen összenyomható, és a festék könnyen kijön a nyíláson. Öblítse ki a flakont tisztára, és legközelebb újra használja. Könnyítse meg a hajfestést egy applikátoros flakon használatával.

Hogyan kell használni

Keverje össze megfelelően a hajszínező termékeket. Ezért fontos, hogy figyelmesen olvassa el a terméken található használati utasítást. Keverje közvetlenül a flakonba, vagy keverés után öntse át. Ügyeljen arra, hogy a flakon ne legyen túlságosan tele, mivel a festék felviteléhez még össze kell tudnia szorítani a flakont. Ezután forgassa be a palack nyílását a töveknél, és dolgozza végig a végek felé. Élvezze a gyönyörűen festett haját!

Festékkészletek

Az applikátoros flakonokon kívül a Salontotal.hu oldalon különféle egyéb kellékeket is találsz a hajfestéshez. Gondolj festéktálcára, ecsetekre, kesztyűre vagy festőkötényre. Szeretné elkezdeni a saját hajfestést? Nálunk minden festéshez szükséges kellék megtalálható!

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.