ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Stílus kefe

A stíluskefe olyan kefe, amelynek sörtéi fűtöttek. Megfésülöd a hajad, és azonnal formázva van. Túl sok munkának találod, hogy hajegyenesítőt használj a hajadhoz? Akkor a kiegyenesítő kefe a megoldás az Ön számára! A haj kiegyenesítése még soha nem volt ilyen egyszerű. Érdekli a kiegyenesítő kefe? Akkor a Salontotal.hu a megfelelő hely az Ön számára. Szívesen segítünk megtalálni a megfelelő eszközt a hajformázáshoz.

Válogató

Oldalanként
Featured
Hajproblémák
Kategória
Ár
Márka

Hogyan működik a stíluskefe

A stíluskefére úgy lehet gondolni, mint egy hajkiegyenesítőre és kefére egyben. A stíluskefe működése csak egyszerűbb. Átfésülöd a hajadat, és azonnal kiegyenesedik. Először hagyja, hogy a készülék felmelegedjen a kívánt hőmérsékletre. Ezt magad is beállíthatod, milyen jó ez! A készüléket a kívánt hőmérsékletre fűtötték? Ezután azonnal elkezdheti használni. Győződjön meg róla, hogy a haját előtte egy közönséges hajkefével kibontja. Mielőtt elkezdené a haj kiegyenesítését, fontos, hogy használjon hővédőt. Ez megvédi a haját a szerszámok hőjétől és azok esetleges károsodásától. Ezután ossza a haját több részre, hogy a kefe jobban át tudjon haladni a hajon. Hamarosan látni fogja, hogy a saját hajszerkezete egyenes hajra változik. A hajat a hajtöveknél is nagyon könnyen kiegyenesítheti egy hajegyengető kefével. Így a hajad könnyen és gyorsan, kiegyenesedik és kisimul.

A készülék sörtéit felmelegítik, így minden egyes hajszál egyenes és sima lesz. Fontos azonban, hogy előzetesen kiválassza a megfelelő hőmérsékletet. Kerülje a hajának károsítását vagy akár megégetését. Finom, vékonyszálú és/vagy sérült a haja? Ekkor a legjobb, ha 120 fokos hőmérsékletet választunk, maximum 150 fokig. Elég normális a hajad? Ekkor 150 és 190 fok közötti hőmérséklet megfelelő. A 200 foknál magasabb hőmérséklet csak göndör vagy rakoncátlan haj esetén ajánlott, de először mindig próbáljon ki néhány fokkal alacsonyabb hőmérsékletet. Használat előtt olvassa el figyelmesen a kézikönyvet. Ennek oka, hogy az egyes eszközök kissé eltérő működésűek lehetnek. Már izgatottan vársz egy stíluskefét?

A legjobb stílusú kefe

A legjobb stíluskefét keresi? A Salontotal.hu weboldalon többféle stílusú ecsetet kínálunk. Az egyik legkelendőbb termékünk a ghd Glide Hot Brush. Ez a kefe mindössze 90 másodperces felmelegedési idővel rendelkezik. Kerámia fűtési technológiával, automatikus alvó üzemmóddal és 2,7 méter hosszú kábellel rendelkezik. Ezt a kefét a hajhosszabbítások és parókák formázására is használhatja.

Az is fontos, hogy rendszeresen tisztítsa a stíluskefét. Ezt akkor végezze el, ha a készülék lehűlt. Távolítsa el a kefébe szorult laza szőrszálakat kézzel vagy fésűvel. Ezt követően a sörték között egy nedves ruhával is megtisztíthatja. Megfelelő karbantartással hosszú ideig élvezheti kedvenc eszközét.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.