ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Festéktálcák

A festéktálcák igazi kihagyhatatlan kellékek a hajfestés során. Keverje össze a hajfestéket a fejlesztővel a sokféle festéktálca egyikében. Könnyítse meg a hajfestést a megfelelő termékekkel. A Salontotal.hu oldalon minden festékkészítményt megtalálsz !

Válogató

Oldalanként
Kategória
Ár
Márka

Festéktálca haj

A festéktálca hajfestéshez elengedhetetlen a hajfesték. Akár otthon, akár professzionálisan, egy fodrászszalonban használja, a hajszín keveréséhez festéktálcákra van szükség. A festéktálcákról könnyedén felviheted a festéket a hajadba, és a legszebb színhatást érheted el! Könnyítse meg mindennapi munkáját a megfelelő szalonkellékek használatával, és válassza ki a legjobban működő tálcát. Mindent a Salontotal.hu oldalon vásárolhatsz meg.

Különböző fajták

Sokféle festéktálca létezik. Kisebbet szeretne, vagy lehetne egy kicsit nagyobb? Különböző professzionális fodrászmárkák festéktálcáival rendelkezünk, amelyek könnyen kezelhetőek! Olyan festéktálcákat keres, amelyek alkalmasak a fodrászatban való használatra? Ezután válassza ki az igényeinek megfelelő festéktálcás fodrászt. Olyan tálcákat keres, amelyeknek jó fogantyúja van, hogy festés közben könnyen megfoghassa, vagy olyat szeretne, amelyet a munkakocsihoz rögzíthet? Ön a festéktálcás fodrászgépet választja csúszásmentes vagy tapadókoronggal az alján, vagy továbbra is a tálcát választja ezen extrák nélkül? Többféle típus létezik.

Festékkészletek

Egy praktikus készletet keresel, amely tartalmazza az összes hajfestéshez szükséges kelléket? Akkor ez a készlet a Comair honlapról lehet, hogy az, amit keres. Ez a készlet tálcát, mérőpoharat és ecseteket tartalmaz. Így az összes szükséges elemet egy menetben megkapja. Inkább maga rakná össze az összes festékkészletet? A hajfestéshez használható termékek széles választékát kínáljuk.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.