ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Hidrogén-peroxid haj

A hidrogén-peroxid és a haj kombinációja ismeretlenül hangozhat, de ez egy gyakori módszer a hajvilágosításra, vagyis a hajszőkítésre. A hidrogén-peroxid olyan vegyi anyag, amely segít megnyitni a haj kutikulákat, eltávolítva a természetes pigmenteket a hajból. Ez az oxidáló hatás világosítja a hajat, a sötétebb árnyalatból szőkére vagy akár fehérre is. A Salontotal.hu oldalon olyan márkák hidrogén-peroxidját vásárolhatja meg, mint a Wella, a Goldwell és a KIS.

Válogató

Oldalanként
Featured
Hajproblémák
Összetevok
Kategória
Ár
Márka
  • mindent megtekinthet
  • kevesebb megjelenítése

Hajfehérítés hidrogén-peroxiddal

Tervezi, hogy hidrogén-peroxidot használ a hajára? A színező krém és a hidrogén-peroxid aránya a kívánt hatástól függ. Ha például nagyon világos hajat szeretne, akkor a hajra és a színező krémre szánt hidrogén-peroxid százalékos aránya magasabb, mint ha sötétebbre szeretné festeni a haját. A hidrogén-peroxiddal azonban óvatosan bánj: kifehéríted a hajad, ami finoman szólva sem tesz jót neki. Ezért mindig ügyelj arra, hogy a hajad jól hidratált és ápolt legyen, és ne szőkítsd, amikor még mindig lábadozik az előző szőkítés után. Salontotal.hu számos ápoló hajápoló termék, például maszkok, szérumok és olajok állnak rendelkezésre, amelyek gyönyörűen egészségesen tartják szőkített hajadat!

Miért hidrogén-peroxid a haj fehérítésére

Sok oka van annak, hogy az emberek szőkíteni akarják a hajukat. Sokan azért szőkítik a hajukat, mert szeretnek kísérletezni a különböző hajszínekkel. Vannak, akik szeretnék megváltoztatni természetes hajszínüket, például sötétbarnáról szőkére. Ez történhet azért, hogy fiatalabb vagy frissebb megjelenést kölcsönözzenek, vagy egyszerűen csak azért, mert szeretik a színt. Vagy az emberek követnek egy bizonyos trendet a divat- vagy szépségiparban. A hajszőkítéshez használt hidrogén-peroxid aztán egyszerű és olcsó módja annak, hogy a színt a hajadba juttasd.

Vásároljon hidrogén-peroxid haj Salontotal.hu

Új, könnyedebb megjelenést keres? Akkor vásároljon hidrogén-peroxidot a hajra most, és megtudja, mi lehetséges! Ha vasárnaptól péntekig 22 óra előtt rendel, mindent megteszünk, hogy a csomagot a következő munkanapon kézbesítsük! És ha 35 € vagy annál többért rendel, nem kell szállítási költséget fizetnie! Kérdése van egy termékkel vagy egyéb kérdésekkel kapcsolatban? Kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal. Hétfőtől péntekig 9:00 és 21:00 óra között, szombaton pedig 10:00 és 16:00 óra között érhető el. Örömmel segítünk Önnek!

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.