ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Fonott haj

A fonott haj egy olyan hajhosszabbítási technika, amely során egy előre megkötött hajszálból álló sávot helyeznek a saját hajára. A Salontotal.hu weboldalon 100%-ban valódi hajból készült fonott hajat kínálunk. A fonott hajjal különböző hosszúságokat és mennyiségeket hozhat létre, amire vágyik. A különböző hosszúságokban kapható hajdíszek mellett különböző színekben is kaphatók. Fedezze fel a Salontotal.hu weboldal kínálatát most, és élvezze a szép hajcsomót a kívánt hosszúságban.

Válogató

Oldalanként
Kategória
Ár
Márka

Mi az a fonott haj?

A fonott haj a hajhosszabbítás egy olyan típusa, amelyet a hajszálak összeszövésével állítanak elő egy széles szalaggá, más néven fonott hajszálnak. Ezt a fonalat gyakran a saját hajához rögzítik. A hajhosszabbítás azért népszerű, mert könnyen használható, és gyakran olcsóbb, mint más típusú hosszabbítások, például az egyedileg rögzített hajpótlás. Ezenkívül a fonal különböző méretekben vásárolható meg, attól függően, hogy mennyi hajat kell hozzáadni.

Különböző típusú hajdarabok

A Salontotal.hu oldalon 40 és 55 cm-es hajdarabok találhatók. Ezenkívül a 40 cm-es daraboknál választhat egy darabos vagy három darabos csomagot is. A fonott hajdarabokkal létrehozhatja a kívánt hosszúságot és mennyiséget. A hajdarabok természetesnek tűnnek, mivel valódi hajból készültek.

Fonott haj használata

A fonott haj egy olyan hajhosszabbítási technika, ahol egy szalagot kötnek a saját hajadra. A hajpántokat klipszekkel, gyűrűkkel vagy keratin kötésekkel lehet rögzíteni. Amikor újra ki akarja venni a hajdarabokat, visszacsípheti a gyűrűket. Ez lehetővé teszi, hogy könnyen kicsúsztassa a hajából, anélkül, hogy károsítaná a hajat. A hajdarabok kiszedésénél használhat eltávolító fogót. Márkánként változik, hogy mennyi hajat tartalmaznak a darabok, a Salontotal.huoldalon például a DoubleHair márkát kínáljuk. Egy DoubleHair csík nagyjából 18 egyedi hajszálnak felel meg.

Rendeljen fonott hajat a Salontotal.hu

Ha lelkesedett a hajhosszabbításért, akkor a Salontotal.hu oldalon megvásárolhatja a számos előnnyel járó termékeket. Ha megrendeli az Önnek legmegfelelőbb színt és hajhosszúságot, 35 eurótól ingyenesen kiszállítjuk Önnek. Ha a termékeket vasárnaptól péntekig 22:00 óra előtt rendeli meg, a megrendelését másnap kézbesítjük. Sokan mások is jártak már előtted, mivel most 9,4 pontot kaptunk a vásárlói vélemények alapján. Ha többet szeretne megtudni termékeinkről, forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.