ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Digitális mérlegek

Egy digitális mérleggel a hajfestéktermékek mérlegelése többé nem jelent problémát! A megfelelő keverési arányok érdekében grammra pontosan lemérheti a termékeket. Ez lehetővé teszi a legszebb színes eredmények létrehozását. Használ már digitális mérleget a festék, a fejlesztőszer vagy a fehérítő mérésére? Könnyítsd meg magad, és vásárolj egy skála fodrászt most a Salontotal.hu oldalon.

Válogató

Oldalanként
Kategória
Ár
Márka

Fodrászati mérleg

A digitális fodrászmérleg a hajszínező termékek, például a hajfesték, a szőkítő és a fejlesztőszerek mérésére szolgál. A termékek lemérésével biztosíthatja a megfelelő keverési arányt, mivel a digitális fodrászmérleggel grammra pontosan lemérheti a termékeket. Megfelelő egyensúlyt kap a hajfesték és a fejlesztőszer között. Ez biztosítja a legjobb eredményt a hajfestés során. Azt is megakadályozza, hogy túl sok terméket használjon, és a felét ki kelljen dobnia. Jó digitális fodrászmérleget keres? Akkor a Salontotal.hu a megfelelő hely! Könnyítse meg a hajfesték mérlegelését egy jó digitális mérleg használatával.

Mérlegek típusai

A leggyakoribb mérleg fodrász a digitális mérleg. Ezek különböző színekben és jellemzőkkel kaphatók. Szeretne egy vízálló mérleget? Akkor ajánljuk a Sibel Waterproof Weegschaal. Ez egy fekete digitális mérleg, amely nagyon alkalmas a hajszínező mérésére. Tegyen egy festéktálcát a mérlegre, és tegye bele a termékeket. Azonnal látni fogja, hogy hány grammot adott hozzá. Így a hajszínezéshez megfelelő egyensúlyt kaphatsz a termékekből. A hajfestés elkészítése még sosem volt ilyen egyszerű és gyors! Győződjön meg róla, hogy a grammszámot nullára állította, miután a tartályt a mérlegre helyezte.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.