ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Átalakuló haj

A haj átalakítása a haj hosszának, színének vagy textúrájának megváltoztatását jelenti. A frizurák megváltoztatásának különböző módjai vannak. A tartós, félig tartós és ideiglenes hajátalakítások nagy változást hozhatnak. Fedezze fel a Salontotal.hu kínálatában található termékeket, amelyekkel a haj átalakítása egyszerűvé válik.

Válogató

Oldalanként
Featured
Hajproblémák
Kategória
Ár
Márka

Hogyan működik a hajátalakítás?

A hajátalakítás lehet állandó, félig állandó vagy ideiglenes. A papillák segítségével például ideiglenes fürtökké varázsolhatja a haját. A papillák göndör eredménye néhány órán át tart, és könnyen kimegy a hajadból. A félig tartós változtatás olyan hajformázási módszer, ahol az eredmény egy vagy két mosás után eltűnik. A dauerolt haj átalakítása tart a legtovább. Ehhez egy kémiai folyadékot használnak, majd megváltoztatják az alakot. Ez több hétig tart.

Állandó hajátalakítás

Előfordul, hogy a göndör hajú emberek egyenes hajat szeretnének, vagy az egyenes hajú hölgyek színerdőről álmodnak: a megoldás a tartós hajformázás. Ez a változás a haj fürtök vagy hullámok hozzáadásával jár. Ez úgy történik, hogy a hajat speciális színezőtűkkel melegítik, és tartós krémeket alkalmaznak. Az eredmény göndörebb vagy hullámosabb haj.

A daueroltatás típusai

A daueroltatásnak különböző típusai vannak, például lúgos daueroltatás, ammóniamentes daueroltatás és digitális daueroltatás. Mindegyik lehetőségnek megvannak a maga előnyei és hátrányai, és különböző típusú hajátalakítást eredményezhetnek. A lúgos dauer a legelterjedtebb, és a legjobban szabályozható a fürtök mintázata. Az ammóniamentes dauer kíméletesebb a hajra és kevésbé káros az egészségre. A digitális dauerolás forró hengereket és digitális hőmérséklet-szabályozást használ a pontosság és a kevesebb károsodás érdekében.

Rendelés a Salontotal.hu

Most már te is változtatnál a frizurádon? Akkor fedezze fel a Salontotal.hu átalakuló hajválasztékát. Számos előnnyel rendelhet, például 35 eurótól ingyenes kiszállítással. Ha a termékeket vasárnaptól péntekig 22:00 óra előtt rendeli meg, a rendelést másnap kézbesítjük. Sokan mások is megelőzték Önt a megrendeléssel, mivel most 9,4 pontot kaptunk az ügyfélértékeléseken. Ha további információt szeretne kapni termékeinkről, forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.