ingyenes szállítás 27400 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Válogató

Oldalanként
System Professional
Hairtype
Featured
Kategória
  • mindent megtekinthet
  • kevesebb megjelenítése
Ár
  • mindent megtekinthet
  • kevesebb megjelenítése

System Professional

A System Professional az első márka, amely olyan termékcsaládot fejlesztett ki, amely az egyéni hajszükségletekre reagál. 1974-ben a Wella anyavállalata, a System Professional gondoskodott arról, hogy a megfelelő ápolószerek összeállításánál az egyéni hajdiagnózis legyen az irányadó. A termékek ideálisak otthoni használatra és javítják a haj állapotát.

Exkluzív szalonélmény az Ön hajának állapotára alapozva

Az elmúlt 40 év alatt a System Professionalnek sikerült egy személyes "hajtérképet" létrehoznia az egyén számára. Ennek alapján elemzik a haj rugalmasságát, egészségét és vitalitását. Mindez az Ön hajában lévő lipidek mennyiségétől függ. Ez az anyag javítja a haj energiaszintjét. Azt is biztosítja, hogy a kutikula egész és rugalmas legyen és maradjon. Ezt a vizsgálatot követően több mint 147 millió kombináció állítható össze a kínálatból az Ön hajának igényei szerint.

A System Professional legnépszerűbb termékei

A System Professional termékcsaládból nem lehet egyetlen kedvenc terméket kiválasztani. Teljesen az Ön hajtípusától függ, hogy milyen termékekre van szüksége. Ezt a System Professional weboldalán található egyéni hajelemzéssel megtudhatja. A System Professional rendszerei három pillérre oszlanak. A Color Save termékek biztosítják a gyönyörű hajszín megőrzését, és védik a keratin szerkezetét is. A Hydrate termékek gondoskodnak a hidratálásról és arról, hogy ne száradjon ki. Tehát mindenki számára van megfelelő System Professional termék! Tekintse meg a széles választékot.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.