ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

System Professional

A System Professional volt az első márka, amely olyan termékcsaládot fejlesztett ki, amely az egyéni hajszükségletekre reagál. Az anyavállalat Wella 1974-ben a System Professional termékek révén biztosította, hogy az egyéni hajdiagnózis legyen az irányadó a megfelelő ápolószerek összeállításánál. A termékek ideálisak otthoni használatra, és javítják a haj állapotát

Válogató

Oldalanként
System Professional
Hairtype
Featured
Fejb?rproblémák
Összetevok
Kategória
  • mindent megtekinthet
  • kevesebb megjelenítése
Ár

 

Exkluzív szalonélmény az Ön hajának állapota alapján

Az elmúlt 40 év során a System Professionalnek sikerült egy személyre szabott "haj-térképet" létrehoznia az egyén számára. Ennek segítségével elemzik, hogy mennyire rugalmas, egészséges és életerős a hajad. Mindez a hajában lévő lipidek mennyiségétől függ. Ez az anyag javítja a haj energiaszintjét. Biztosítja továbbá, hogy a kutikula integritása és rugalmassága megmaradjon. Ezt a vizsgálatot követően több mint 147 millió kombináció készíthető a kínálatból, hogy pontosan megfeleljen az Ön hajának.

A System Professional legnépszerűbb termékei

A System Professional vonalak közül egyetlen kedvenc terméket kiválasztani nem lehetséges. Ez azért van, mert teljesen az Ön hajtípusától függ, hogy milyen termékekre van szüksége. Ezt a System Professional weboldalán található egyéni hajelemzéssel tudja meg. A System Professional rendszerei azonban három pillérre oszlanak. A Colour Save termékek megőrzik gyönyörű hajszínét és védik a keratin szerkezetét. A Hydrate termékek gondoskodnak a hidratálásról és arról, hogy ne száradjon ki. Tehát mindenkinek van megfelelő System Professional termék! Tekintse meg hamarosan a széles választékot.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.