ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Festék kiegészítők

A festékkiegészítőkre van szükséged ahhoz, hogy befesthesd a hajad és megváltoztasd a megjelenésed. A megfelelő festékkiegészítőkkel a hajfestés sikeres lesz. A tubuspréstől és a szemüvegvédőtől kezdve a színkeverőn át a bőrvédőig, a Salontopperben a megfelelő helyen jársz a színező kiegészítők terén. Fedezze fel kínálatunkat, és élvezze a kényelmet a színezés során.

Válogató

Oldalanként
Kategória
Ár
Márka

Nélkülözhetetlen festéktartozékok

Festés közben számos termékre van szükséged. Először is fontos a festék, a festéktálca és az ecset. Ezek az eszközök lehetővé teszik a hajfesték keverését és pontos felvitelét. A puha sörtéjű ecset megkönnyíti a hajadon való siklást. Továbbá használhat egy keverőt, például a Framar Mighty Mixert a hajfesték összekeveréséhez. Extra segítségként számos más kiegészítő is a segítségedre lehet.

Védőfesték-kiegészítők

Annak érdekében, hogy a festék ne kerüljön a bőrére vagy a ruhájára, használhat festékvédő kiegészítőket. Az eltávolító kendők például biztosítják, hogy a festéket ott is el tudja távolítani, ahol nem kellene. Ezenkívül használhat bőrvédőt, hogy megvédje bőrét a festéktől. Ha szemüveges emberek ülnek a stilizálószékben, jó, ha a Comair szemüvegvédőt használja. Ezek tisztán tartják a szemüveg lábát a festési folyamat alatt.

Funkcionális kiegészítők

A festékvédő kiegészítők mellett különböző funkcionális festékkiegészítők is léteznek. Az Indola Colour Scoop például segíthet a keverék pontos tartalmának hozzáadásában. Ezenkívül a Comair Tubepress segít a festéktubusok kipréselésében.

Professzionális és otthoni használat

A Salontopper festékkiegészítői mind a professzionális fodrászok, mind az otthoni fodrászok számára alkalmasak. A kiegészítők segítségével sikeresen festheti haját a kívánt modellre. Akár egy teljes hajszínt változtat, akár néhány hajszín kiemelését választja: a tartozékok segítenek Önnek.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.