ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Visszatérítés és garancia

Itt talál minden információt a garanciával és a visszaküldéssel kapcsolatban. Ha kérdése az információk elolvasása után nem kapott választ, kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.

Garancia
A Salontotal.hu-nál Ön törvényes garanciát vállal az Ön által megrendelt termékekre.

Ez azt jelenti, hogy a Salontotal.hu garantálja, hogy minden kínált termék megfelel az általunk megadott specifikációknak és a megbízhatóság és/vagy használhatóság ésszerű követelményeinek.

A garancia igénybevétele
A termékeire vonatkozó jótállás igénybevételéhez vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal. Ügyfélszolgálatunk minden szükséges információt és utasítást megad Önnek. Kérjük, hogy ne küldje vissza egyszerűen, értesítés nélkül a terméket.

Elállási jog
Hibát követett el, vagy nem teljesen elégedett a vásárlással? A Salontotal.hu-nál 14 napon belül indoklás nélkül elállhat rendelésétől, amennyiben a termék bontatlan és újra felhasználható.

Visszaküldési cím:  
Salontotal.hu
Kronenweg 2
7051 HX Varsseveld
Hollandia

A termék sérülése esetén költséget számíthatunk fel. Ön csak az áru használatából eredő értékcsökkenésért felel, amely meghaladja az áru jellegének, tulajdonságainak és működésének meghatározásához szükséges mértéket.

Az elállási határidő 14 nappal azt a napot követően jár le, amikor Ön vagy az Ön által kijelölt harmadik személy, aki nem a fuvarozó, fizikailag birtokba vette az árut.

Ön jogosult a megrendelését a kézhezvételtől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszamondani. Ekkor a megrendelés teljes összegét jóváírjuk Önnek, beleértve a szállítási költséget is. Kizárólag az otthonról a webshopba történő visszaszállítás költségei terhelik Önt. Ha Ön él az elállási jogával, a terméket a mellékelt összes tartozékkal együtt, eredeti állapotában és - ha ésszerűen lehetséges - csomagolásában kell visszaküldeni a vállalkozónak. E jogának gyakorlásához forduljon ügyfélszolgálatunkhoz. Használhatja az elállási formanyomtatvány mintáját is, de nem köteles ezt megtenni.

Az elállás következményei
Ha Ön eláll a szerződéstől, akkor az addig teljesített összes kifizetést megkapja, beleértve a szállítási költségeket is (kivéve az Ön általunk kínált legolcsóbb szabványos szállítási módtól eltérő szállítási mód választása miatt felmerülő többletköltségeket), és minden esetben legkésőbb 14 nappal azután, hogy értesítettek minket a szerződéstől való elállásra vonatkozó döntéséről. Az eredeti tranzakcióval azonos fizetési móddal térítjük vissza az összeget, kivéve, ha Ön kifejezetten másként állapodott meg; a visszatérítésért semmilyen esetben nem számítunk fel költséget. A visszatérítéssel addig várhatunk, amíg vissza nem kapjuk az árut, vagy amíg Ön nem bizonyítja, hogy visszaküldte az árut, attól függően, hogy melyik következik be előbb.

Az árut legkésőbb a szerződéstől való elállásról szóló döntés közlésének napját követő 14 napon belül vissza kell küldenie vagy át kell adnia nekünk. Ön akkor jár el időben, ha a 14 napos határidő lejárta előtt visszaküldi az árut.

Az áru visszaküldésének közvetlen költségei Önt terhelik. 

Érkezéskori hiba (DOA) - DOA = Defect on arrival
Amennyiben úgy tűnik, hogy az Ön által megrendelt termékek valamelyike érkezéskor hibás, a Salontotal.hu díjmentesen kicseréli ezeket a termékeket. Ebben az esetben kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, és rendelkezzen a hibás termék pontos leírásával. Semmilyen körülmények között ne küldjön vissza terméket ügyfélszolgálatunk engedélye nélkül. 

Ez a DOA rendszer nem érinti a fent említett törvényes garanciát. 

Kivételek az elállási jog alól
Lehetséges, hogy nem bizonyos cikkek nem vonhatók vissza. Például a higiéniai cikkek (például olló, kefe és kozmetikai cikkek) csak akkor küldhetők vissza, ha a pecsét még sértetlen. Ezt mindig eseti alapon határozza meg ügyfélszolgálatunk.

Termék(ek) visszaküldése
Ha bármilyen okból vissza szeretne küldeni egy terméket (vagy termékeket), kérjük, először vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal. Ügyfélszolgálatunk ezután megadja Önnek a termék visszaküldéséhez szükséges összes utasítást. Minden egyes visszaküldött küldeményhez kap egy visszaküldési számot (jegyszámot). Az otthonról a webáruházba történő visszaküldés költségei az Önt terhelő költségek.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.