ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Gyakorló fejek

A Salontotal.hu oldalon valódi hajjal ellátott gyakorlófejeket találsz, amelyek segíthetnek a fodrászképzésben vagy tanfolyamon. A baba optimálisan támogatja Önt a fodrász szakmájában. A Comair márka gyakorlófejeit kínáljuk. Különböző hajhosszúságokat választhatsz a babához, például 30, 40 és 50 cm-es hajhosszúságokat. Ezen kívül lehetőség van a szakállas fodrászfejre is. A szakállak 25 cm-esek. Magukért a gyakorlófejekért, valamint a fejekhez való állványokért és rögzítőkért a megfelelő helyre jött. Az állvány használatával a fodrász feje szilárdan rögzül, és Ön nyugodtan végezheti a munkáját.

Válogató

Oldalanként
Kategória
Ár
Márka

Gyakorló fejek valódi hajjal

A Salontotal.hu által kínált gyakorlófejek valódi hajból készülnek. Ezek leginkább a valódi ügyfelek haját utánozzák. Szép fonatot szeretnél készíteni, vagy inkább a hajfestést gyakorolnád? Minden lehetséges. A gyakorlófejek valójában vágásra, színezésre és formázásra alkalmasak. A valódi hajjal rendelkező próbabábuk előnye, hogy a haj elviseli a melegebb hőmérsékletet. Nagyon praktikus, ha például a fürtök hozzáadását szeretné gyakorolni. Annak érdekében, hogy minél tovább használhassa a próbababát, speciális ápolószereket használhat. Ezek a termékek gondoskodnak a babád valódi hajáról.

Diákok, gyakornokok vagy továbbképzések számára

Akár évek óta a szakmában van, akár most kezdte: egy fodrász fejjel mindig tanulhat. A fodrász tanfolyamon megtanulhatod, hogyan vágd és színezd a férfiak és a nők haját egyaránt. Megtanulja a haj formázását és a legjobb hajápolás módját. A fodrászat elsajátításához is vannak különböző tanfolyamok. Ezekkel a tanfolyamokkal már 10 gyakorlati óra után önállóan tudsz tanácsot adni és hajat vágni. Tehát egy gyakorlófej ideális, ha bővíteni szeretné a fodrászattal kapcsolatos ismereteit, vagy csak elkezdi tanulni a mesterséget.

Gyakorlófejek rendelése a Salontotal.hu

Lelkesedtél már a valódi hajjal rendelkező gyakorlófejekért? És már alig várod, hogy elkezdhesd a bábu vágását, színezését és formázását? Akkor rendelje meg a gyakorlófejet a Salontotal.hu címen. Ha vasárnaptól péntekig 22:00 óra előtt adja le rendelését, mindent megteszünk, hogy a csomagot másnap házhoz szállítsuk. 35 euró felett a rendelést ingyenesen szállítjuk ki Önnek. Ügyfélszolgálatunk hétfőtől péntekig 9:00 és 21:00 óra között áll rendelkezésére minden kérdésére. Örömmel segítünk Önnek.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.