ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Fodrász széklet

Kényelmes fodrászszéket keres, amely támogatja Önt a napi munka során? Akkor ne keressen tovább. A Salontotal.hu weboldalon különböző típusok közül választhat, amelyek segítenek Önnek a jó ergonómikus munkatartás elérésében. Találja meg az Önnek megfelelő borbélyszéket.

Válogató

Oldalanként
Kategória
Ár
Márka

Borbélyszék

A borbélyszéket borbélykerékpárnak is nevezik. Ez az egyik legfontosabb szaloneszköz. A borbélyszék kényelmes és ergonomikus alátámasztást biztosít a napi munka során. A zsámolyok magassága gázlift segítségével állítható. Ez lehetővé teszi a kívánt magasság beállítását a lehető legjobb ergonomikus testtartás kialakítása érdekében. Előzze meg a hátfájást azzal, hogy időben elkezdi a helyes testtartással.

Különböző típusok

A borbélyszékeknek különböző típusai vannak. Ahhoz, hogy munka közben az állást és az ülést felváltva lehessen használni, fontos, hogy legyen egy jó fodrászszék. Melyik székletet részesíted előnyben?

  • Nyeregülés: ez a borbélyszék a ló nyergéhez hasonlóan van kialakítva, innen ered a nyeregülés elnevezés. Kényelmes és ergonomikus alátámasztást biztosít. Ezt a széket akkor válassza, ha a lábai és a háta könnyen szenved. A nyeregülésnek köszönhetően szépen egyenesen ül, és a felső lábszárakat tehermentesíti. Ez egy kerekeken guruló, nyeregben ülő széklet. Inkább műanyag vagy alumínium talapzatú borbélyszéket választana? Mindkettő megtalálható a kínálatunkban, nevezetesen a Kappersfiets Jockey és a Kappersfiets Fury.
  • Lapos ülés: ez egy lapos üléssel rendelkező borbélyszék. Nem tetszik a formázott ülés? Akkor erre a kerekes zsámolyra van szüksége. A puha ülés kényelmes érzést nyújt. A Rolkruk Crystal alumínium alapon gumikerekekkel rendelkezik.

Pótkerék

Kedvenc borbélyszékének kerekei elkoptak, de a szék egyébként remek állapotban van? Ezután cserélje ki a kerekeket. A Salontotal.hu weboldalon pótkerekeket árulunk. Előzetesen ellenőrizze, hogy milyen kerekek illeszkednek a zsámolyhoz. Mostanában nem gurul olyan jól a széklete, vagy csíkokat hagy a padlón? Talán érdemes lenne ellenőrizni a kerekeket, és szükség esetén kicserélni őket. Megtette már ezt?

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.