ingyenes szállítás 27400 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.7/5

Framar

A Framar termékekkel a kínálatunkban bárki, aki hajat szeretne festeni, hozzánk fordulhat. Így a márkától fóliákat, tisztítótörlőket és fodrászkabátokat kínálunk. 1978-ban a márka egy kis cégként indult Kanadában. Ma a Framar világszerte ismert, és a világ több mint 100 országában szolgálják ki a stylistokat a márka kínálatának finom termékeivel. Szeretne új színt adni a hajának, feldobni a kinövéseket vagy gyönyörű fényeket adni? Ezután látogasson el a Salontotal.hu weboldalra, ahol a Framar termékei segítenek a hajfestésben. Bővebben >>

Válogató

Oldalanként
Kategória
Ár

A Framar eredete

A Framar egy fodrászmárka, amely a hajfestést segítő termékekre specializálódott. A Framar alapítói, Frank és Maria egy hajfestő tanfolyam során találkoztak a hajfestéshez használt fóliákkal. Ezek felhasználásával Frank és Maria maguk találták ki az ötletet, hogy előre kivágott fóliákat használjanak a kiemelések beállításához. Ez olyan jól működött, hogy úgy döntöttek, hogy vágott fóliából kezdik meg a gyártást. Ezentúl a fóliákat sok más fodrász is használhatta hajfestéskor.

Framar termékek

A márka felismerhető a fekete csomagoláson található szivárványszínű logóról. A termékek a divatos színekkel és nyomatokkal ellátott finom eszközeikről is ismertek. A Framar Big Daddy Brush Set színes ecsetei például fekete, lila és rózsaszín színben kaphatók. Különböző klipszeket is kínálnak, mint például a Super Sectioners Pink. A Salontotal.hu weboldalon a Framar összes ilyen terméke megtalálható a kínálatunkban.

Megrendelés a Salontotal.hu

Ha Ön is ugyanúgy lelkesedett a Framarért, mint mi, akkor a Salontotal.hu oldalon számos előnnyel rendelkező termékeket vásárolhat. Sokan mások is jártak már előtted, mivel most 9,4 pontot kaptunk a vásárlói vélemények alapján. Rendelését 35 eurótól ingyenesen szállítjuk ki. A termékekkel vagy egyéb ügyekkel kapcsolatos kérdésekkel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz. Hétfőtől péntekig 9:00 és 21:00 óra között, szombaton pedig 10:00 és 16:00 óra között állnak rendelkezésre.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.