ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Framar

A Framar termékekkel a kínálatunkban bárki, aki hajat szeretne festeni, hozzánk fordulhat. Így a márka fóliáit, tisztító kendőit és fodrászkabátjait kínáljuk. A márka 1978-ban egy kis cégként indult Kanadában. Ma a Framar világszerte ismert, és a világ több mint 100 országában szolgálhatják ki a stylistokat a márka kínálatának finom termékeivel. Szeretne új színt adni a hajának, feldobni a kinövéseket vagy gyönyörű kiemeléseket adni? Akkor látogasson el a Salontotal.hu weboldalra, ahol a Framar termékei segítenek a hajfestésben. Bővebben >>

Válogató

Oldalanként
Kategória
  • mindent megtekinthet
  • kevesebb megjelenítése
Ár

A Framar eredete

A Framar egy fodrászati márka, amely a hajfestést segítő termékekre specializálódott. A Framar alapítói, Frank és Maria egy hajfestő tanfolyam során találkoztak a hajfestéshez használt fóliákkal. Ezeket felhasználva Frank és Maria maguk találták ki az ötletet, hogy a kiemelések beállításakor előre vágott fóliákat használjanak. Ez olyan jól működött, hogy úgy döntöttek, hogy vágott fóliákból kezdik meg a gyártást. Ezentúl a fóliákat sok más fodrász is használhatta hajfestéskor.

Framar fólia

A Framar fólia a fodrásziparban használt fóliák egy speciális típusa. Arra tervezték, hogy hajfestés közben használják, hogy megakadályozzák a festéknek a haj más részeire való kerülését, és felgyorsítsák a színezési folyamatot. A Framar fólia kiváló minőségű anyagokból készül, amelyek ellenállnak a szakadásnak és a szivárgásnak. A fólia általában különböző méretű, praktikus lapokba van csomagolva, így a fodrászok könnyen hozzáigazíthatják a festeni kívánt hajtincsekhez. A Framar fólia nagy előnye, hogy könnyű és vékony, így könnyen összehajtható és a hajba helyezhető. Emellett segíthet megtartani a hőt, így a színezési folyamat gyorsabbá és az eredmény egyenletesebbé válik. A Framar fólia különböző színekben és mintákban kapható, így használata szórakoztató és stílusos mind a fodrászok, mind az ügyfelek számára. Hasznos eszköz a különböző hajszínhatások, például a kiemelések és az ombre hatás létrehozásához.

Framar termékek

A márka a fekete csomagoláson található szivárványszínű logóról ismerhető fel. A termékek a trendi színekkel és nyomatokkal ellátott finom szerszámairól is ismertek. A Framar Big Daddy Brush Set színes keféi például fekete, lila és rózsaszín színben kaphatók. Különböző klipszeket is kínálnak, mint például a Super Sectioners Pink. A Salontotal.hu weboldalon a Framar összes ilyen terméke megtalálható a kínálatunkban.

Framar rendelés a következő címen Salontotal.hu

Ha Ön is ugyanolyan lelkes lett a Framarért, mint mi, akkor a Salontotal.hu oldalon megvásárolhatja a sok előnnyel járó termékeket. Sokan mások is előtted jártak, mivel most 9,4 pontot kaptunk a vásárlói véleményeken. Rendelését 35 eurótól ingyenesen szállítjuk ki. A termékekkel vagy egyéb kérdésekkel kapcsolatban forduljon ügyfélszolgálatunkhoz. Hétfőtől péntekig 9:00 és 21:00 óra között, szombaton pedig 10:00 és 16:00 óra között állnak rendelkezésre.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.