ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Szoláriumozó krém

A barnító krém olyan önbarnító termék, amely szép barnaságot és ápolást is biztosít. Ezek a termékek hidratáló összetevőkben gazdagok, amelyek szép, egészséges és gyönyörűen barnává varázsolják a bőrét. A barnító krém használata után úgy fogsz kinézni, mintha most tértél volna haza egy napsütéses nyaralásról! A legjobb márkák barnító krémeit a Salontotal.hu oldalon vásárolhatja meg.

Válogató

Oldalanként
Összetevok
Ajándék típusa
Kategória
Ár
Márka

A barnító krém előnyei és használata

A barnító krém természetes és egyenletes barnaságot biztosít anélkül, hogy káros napfénynek vagy más UV-fénynek, például szoláriumnak kellene kitenni. Ez megvédi a bőrt a nap káros hatásaitól, például a bőrrák és a ráncok kialakulásától. Ezenkívül a barnulás mellett ez a termék hidratálja és ápolja is a bőrét. Természetesen a Salontotal.hu weboldalon minden bőrtípusra elérhető barnító krém.

Használat előtt rázza fel jól a barnító krémet, és először tesztelje bőrének egy kis területén, mielőtt az egész testén használná. Így tesztelheti, hogy esetleg allergiás reakciót vált-e ki. Győződjön meg róla, hogy bőre tiszta és hidratált, különben a testápoló foltot hagy. Ne felejtsd el használni a barnító mit-et, hogy elkerüld a kezed elszíneződését. Minden barnító krémnél más és más, hogy mennyi idő alatt kell felszívódnia a terméknek.

Az önbarnító termékek eredete

A barnító krémek, vagyis olyan termékek, amelyek napfény nélkül barnítják a bőrt, már egy ideje kaphatók. Az első önbarnítókat az 1960-as években fejlesztették ki. Az önbarnítók használata azóta folyamatosan nőtt, különösen az egészségtudatosság és a túlzott napozással járó bőrrák kockázatának növekedése óta.

 

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.