ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Pier Augé

1961-ben Pierre Jules Augé, egy látnok és elkötelezett gyógyszerész, első kozmetikai termékét feleségének, Lucienne-nek szóló szerelmi vallomásként fejlesztette ki, akinek a bőre törékeny és érzékeny volt. Ismerje meg most a Pier Augé termékeket. Bővebben >>

Válogató

Oldalanként
Pier Augé
Huidtype
Összetevok
Kategória
Ár

Jellemzők Pier Augé

  • Francia márka
  • Több mint 60 éves szakértelem
  • Tudományos kutatáson alapul
  • A bőr szeretetéből született

Jellemzők Pier Augé

  • Francia márka
  • Több mint 60 éves szakértelem
  • Tudományos kutatáson alapul
  • A bőr szeretetéből született

A márkáról

Pier Augé, a márka, amit a bőre megérdemel. A bőrápolás világában számtalan márka ígéri, hogy gondoskodik a bőrről, de a Pier Augé tovább megy. Ez a francia márka több mint 60 éve a természetes szépség és az időtlen elegancia szinonimája. Adja meg bőrének a megérdemelt ápolást, és élvezze a ragyogó, egészséges bőrt!

A Pier Augé története

Az 1961-ben alapított Pier Augé a látnok alapítójáról, Pierre-Jules Augé-ról kapta a nevét. Célja az volt, hogy olyan innovatív bőrápolási termékeket hozzon létre, amelyek erősítik a bőr természetes szépségét, durva vegyi anyagok nélkül. A márka kezdettől fogva arra összpontosított, hogy a tudomány és a természet ötvözésével megoldást kínáljon a bőrproblémák széles skálájára. A termékek mindent megadnak a bőrnek, amire szüksége van ahhoz, hogy erős és egészséges maradjon.

A termékek

Pier Augé filozófiája a bőr és a környezet tisztelete körül forog. A márka megérti, hogy minden bőr egyedi, ezért személyre szabott megoldásokat igényel. A márka termékeit a legmodernebb tudomány és technológia felhasználásával fejlesztik ki, de a felhasznált összetevők terén nem kötnek kompromisszumot. A filozófia másik fontos eleme a biztonság és az átláthatóság ígérete. Minden termék széleskörűen tesztelt, és megfelel a legszigorúbb biztonsági előírásoknak. Ráadásul nem tesztelik őket állatokon.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.