ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Szemöldök formázás

A szemöldökformázás fontos része a sminkelési rutinodnak! A szemöldök fontos része a megjelenésednek, formálja és kiemeli az arcodat. Az ápolt szemöldök szimmetrikus és ápolt megjelenést eredményez. Ez pedig természetesen hozzájárulhat az önbizalmadhoz! Éppen ezért a Salontotal.hu weboldalon különböző szemöldökformázó termékeket árulunk, amelyek segítenek Önnek ebben. Mert mi is azt szeretnénk, hogy Ön is jól érezze magát az általunk forgalmazott finom termékekkel! A szemöldökformázás mellett olyan termékeket is árulunk, amelyekkel szempilláidnak a kívánt színt és formát adhatod.

Válogató

Oldalanként
Kategória
Ár
Márka

Szemöldök formázó gél

Egy egyszerű szemöldökformázási módszer a szemöldökzselé használata. Ez a multifunkcionális szemöldökzselé formázza, a helyén tartja és "beállítja" a szemöldököt. Ezzel a szemöldökformázással megadhatod a szemöldököd definícióját, így újra csúcsosnak tűnsz! Természetesen fontos, hogy a megfelelő színt válassza, amely jól illik a bőréhez és a hajához. Nehéznek találja ezt? Akkor vegye fel velünk a kapcsolatot! Ezután közösen megnézzük, hogy melyik szemöldökformázás válik be neked a legjobban!

Szempilla styling

A szemöldökformázó termékek mellett a Salontotal.hu oldalon is felkeresheted a legszebb szempillákat! A hosszú és göndör szempillák feltűnő és drámai megjelenést eredményeznek, amely azonnal magára vonzza a figyelmet. A szempillahosszabbítás és -göndörítés kiemeli a szem természetes szépségét, és nagyobbnak, kifejezőbbnek láttatja a szemeket. És a legnagyobb előnye: közel sem fizetsz annyit, mint egy valódi szalonban! Vegye meg például egyszer a Refectocil szempillaemelő készletet, és soha többé nem kell szempilláit göndörítenie vagy szempillagöndörítőt használnia. Ideális!

Vásároljon szemöldökformázó termékeket a Salontotal.hu

Szeretne ápolt szemöldökkel és szempillákkal járkálni, mintha csak a szépségszalonban járt volna? Akkor rendeljen szempilla és szemöldökformázó termékeket még ma a Salontotal.hu oldalon ! Ha vasárnaptól péntekig 22:00 óra előtt rendel, mindent megteszünk, hogy a csomagot már a következő munkanapon kézbesítsük! Ha pedig 35 € vagy annál nagyobb összegért rendel, egyáltalán nem kell szállítási költséget fizetnie. Kérdése van egy termékkel vagy egyéb kérdéssel kapcsolatban? Kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal. Hétfőtől péntekig 9:00 és 21:00 óra között, szombaton pedig 10:00 és 16:00 óra között állnak rendelkezésre. Örömmel segítünk Önnek!

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.