ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Szoláriumozó kesztyű

A barnítókesztyű egyfajta flanel, amellyel könnyen és fokozatosan lehet önbarnítót felvinni. Az önbarnító egy olyan termék, amellyel anélkül, hogy a napon kellene feküdnie, egy kicsit lebarnulhat. Ha jól ápolja a testét, és az önbarnítót barnítókesztyűvel viszi fel, nem lesznek foltok. A barnítókesztyű használatával a keze is szép és tiszta marad. Fedezze fel termékkínálatunkat, és élvezze egyenletes barnaságát.

Válogató

Oldalanként
Featured
Ajándék típusa
Kategória
Ár
Márka

Miért szoláriumkesztyű?

Az önbarnító alkalmazása nem mindig egyszerű és szép. Fontos, hogy kövesse a használati utasításokat, hogy ne legyenek foltok vagy csíkok. Továbbá segíthet a barnítókesztyű használata. Ez egyfajta kendő vagy kesztyű, amellyel a terméket fel lehet vinni. Biztosítja a jó eloszlást, és a keze tiszta marad. Egyes márkák az önbarnító csomagolásában egy barnítókesztyűt is tartalmaznak, de a kesztyű külön is kapható.

Hogyan kell használni a barnítókesztyűt?

Használhatsz barnítókesztyűt a kedvenc önbarnítóval. Miután megmostad és ápoltad a bőrödet, elkezdheted felvinni a terméket. A kesztyűt felveszi, majd az önbarnítót a kesztyűre viszi fel. Ezután masszírozza az önbarnítót a bőrére, hogy a termék egyenletesen eloszoljon. Egyes önbarnító márkákhoz speciális barnítókesztyű jár, mint például a Solaris Solkiss Applicator Mitt. Ezzel a speciális kesztyűvel ápolhatja bőrét, mielőtt feltenné az önbarnítót. A kesztyű egyik oldala eltávolítja az elhalt hámsejteket, a másik oldala pedig az önbarnítót masszírozza be. Ezért mindig figyelmesen olvassa el a termék használati utasítását, mielőtt elkezdi alkalmazni.

Megrendelés a Salontotal.hu

Ha Ön is ugyanúgy lelkesedett a praktikus barnítókesztyűért, mint mi, akkor a Salontotal.hu oldalon megvásárolhatja a számos előnnyel rendelkező termékeket. Sokan mások is jártak már előtted, mivel most 9,4 pontot kaptunk a vásárlói vélemények alapján. Rendelését 35 eurótól ingyenesen szállítjuk ki. Ha vasárnap és pénteken este 10 óra előtt rendeled meg a termékeket, már másnap elkezdheted használni az önbarnítót.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.