ingyenes szállítás 27400 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.7/5

Szoláriumozó kesztyű

A barnítókesztyű egyfajta flanel, amellyel könnyen és fokozatosan lehet önbarnítót felvinni. Az önbarnító egy olyan termék, amellyel anélkül, hogy a napon kellene feküdnie, egy kicsit lebarnulhat. Ha jól ápolja a testét, és az önbarnítót barnítókesztyűvel viszi fel, nem lesznek foltok. A barnítókesztyű használatával a keze is szép és tiszta marad. Fedezze fel termékkínálatunkat, és élvezze egyenletes barnaságát.


Miért szoláriumkesztyű?

Az önbarnító alkalmazása nem mindig egyszerű és szép. Fontos, hogy kövesse a használati utasításokat, hogy ne legyenek foltok vagy csíkok. Továbbá segíthet a barnítókesztyű használata. Ez egyfajta kendő vagy kesztyű, amellyel a terméket fel lehet vinni. Biztosítja a jó eloszlást, és a keze tiszta marad. Egyes márkák az önbarnító csomagolásában egy barnítókesztyűt is tartalmaznak, de a kesztyű külön is kapható.

Hogyan kell használni a barnítókesztyűt?

Használhatsz barnítókesztyűt a kedvenc önbarnítóval. Miután megmostad és ápoltad a bőrödet, elkezdheted felvinni a terméket. A kesztyűt felveszi, majd az önbarnítót a kesztyűre viszi fel. Ezután masszírozza az önbarnítót a bőrére, hogy a termék egyenletesen eloszoljon. Egyes önbarnító márkákhoz speciális barnítókesztyű jár, mint például a Solaris Solkiss Applicator Mitt. Ezzel a speciális kesztyűvel ápolhatja bőrét, mielőtt feltenné az önbarnítót. A kesztyű egyik oldala eltávolítja az elhalt hámsejteket, a másik oldala pedig az önbarnítót masszírozza be. Ezért mindig figyelmesen olvassa el a termék használati utasítását, mielőtt elkezdi alkalmazni.

Megrendelés a Salontotal.hu

Ha Ön is ugyanúgy lelkesedett a praktikus barnítókesztyűért, mint mi, akkor a Salontotal.hu oldalon megvásárolhatja a számos előnnyel rendelkező termékeket. Sokan mások is jártak már előtted, mivel most 9,4 pontot kaptunk a vásárlói vélemények alapján. Rendelését 35 eurótól ingyenesen szállítjuk ki. Ha vasárnap és pénteken este 10 óra előtt rendeled meg a termékeket, már másnap elkezdheted használni az önbarnítót.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.