ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Ga.Ma

A GA.MA több mint 40 éve törekszik professzionális szépségápolási és styling eszközök gyártására. A márka hajszárítóit, hajegyengetőit és egyéb termékeit több mint 50 országban kínálják. A GA.MA-nál a termékek minősége a legfontosabb. A kínálatban egyenesítők, hajvágók, hajkefék és hajszárítók szerepelnek. Fedezze fel a GA.MA professzionális termékeit a Salontotal.hu oldalon. Bővebben >>

 

Válogató

Oldalanként
Kategória
Ár

GA.MA hajformázó eszközök

A GA.MA hajformázó eszközei finoman használhatók és stílusosan kialakítottak. A márka nagyra értékeli, hogyan használják a termékeiket. A finom fogantyúk és az áramvonalas formák kényelmes és könnyed formázást biztosítanak. A termékek otthoni használatra és szalonkezelésekre egyaránt alkalmasak.

Trimmerek és borotvák

A márka trimmerei és borotvái tökéletes eszközök a hajápoláshoz. A különleges technológiáknak és a jó anyagoknak köszönhetően kiváló felhasználói élményt nyújtanak. Akár a karcsú szakáll megalkotásához, a kontúrok trimmeléséhez vagy az arc simításához: A GA.MA trimmerek és borotvák megbízhatóak és könnyen kezelhetők. A funkcionalitást stílusos, kényelmes kialakítással ötvözve ideálisak mind a professzionális használathoz, mind a mindennapi otthoni ápoláshoz.

Hajvasalók és hajszárítók

A GA.MA a hajformázó termékeiről, köztük hajegyenesítőkről és hajszárítókról ismert. Ezek könnyedén formázzák a hajat. A márka egyenesítők többek között hőmérséklet-szabályozással rendelkeznek, így tökéletes simaságot biztosítanak anélkül, hogy károsítanák a hajat. A hajszárítók erőteljes légáramlást biztosítanak a gyors hajszárításhoz. Ezáltal a hajszárítók biztosítják, hogy a hajad ne göndörödjön.

A márkáról

A GA.MA a hajápolási ipar egyik vezető márkája. A hajformázó eszközök széles választékáról ismert. A márka több éves tapasztalattal és különleges technológiákkal rendelkezik, így a márka különböző termékeket kínál, többek között hajegyenesítőket, hajszárítókat és hajsütővasakat. Ezek a professzionális eszközök kiváló teljesítményt nyújtanak és gyönyörű eredményeket biztosítanak. Akár sima, göndör vagy dús hajra vágyik, a GA.MA rendelkezik a megfelelő eszközökkel, amelyek minden formázási igényt kielégítenek. Fedezze fel a márkával a minőséget, és hozza létre a tökéletes megjelenést könnyedén.

Rendelje meg a GA.MA-t a következő címről Salontotal.hu

Szeretné a haját GA.MA hajformázó eszközökkel formázni? Vagy inkább a márka borotvájával változtatná meg a megjelenését? Akkor rendelje meg a Salontotal.hu weboldalról, hogy rengeteg előnyhöz jusson. Kérdése van? Ügyfélszolgálatunk szívesen segít Önnek !

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.