ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Hajparfüm

Ahajparfüm nem csak egy módja annak, hogy csodálatos illatot adjon a hajának , hanem akellemes illaton túlmenően más előnyöket is kínál .Az általunk kínáltkülönböző lehetőségek közöttmindenki számára megtalálható a tökéletes ill at.Illessze be hajápolási rutinjába, és tapasztalja meg az előnyöket.

Válogató

Oldalanként
Featured
Ajándék típusa
Kategória
Ár
Márka

Mi az a hajparfüm?

Ahajparfüm, más néven hajköd vagy hajparfüm egy olyan speciálisan kifejlesztett termék , amely friss és kellemes illatot kölcsönöz a hajnak anélkül, hogy károsítaná azt. Ahagyományos parfümtőleltérően ahajparfüm olyan összetevőket tartalmaz, amelyek kondicionálják és védik a hajat.

A hajparfüm funkciója

A hagyományos parfümtől és testpermettől eltérően a hajparfümöt úgy alakították ki, hogy felfrissítse a hajat anélkül, hogy elnehezítené vagy károsítaná azt. Ennek oka, hogy ezek
általában kevesebb alkoholt tartalmaznak, vagy egyáltalán nem tartalmaznak alkoholt, és olyan tápláló összetevőkkel vannak gazdagítva, amelyek hidratálják, védik és ápolják a hajat.

A csodálatos illat mellett védelmet nyújt a káros külső hatások ellen, és segít megőrizni a hajszínt. A hajparfümök használatával a hajmosások között is meghosszabbítható a frissesség érzése.

Mi a különbség a hagyományos parfüm és a hajparfüm között? A hagyományos parfüm gyakran tartalmaz alkoholt. Amikor ezt a hajába fújja, kiszáríthatja a haját. Ha festette a haját, még a hajszínt is gyorsabban kifakulhat tőle.

A hajparfüm előnyei

A hajparfüm elfedi és semlegesíti a nemkívánatos szagokat, például a füstöt, így a hajad friss illatú marad. Ezenkívül a legtöbb hajparfüm hidratáló összetevőket tartalmaz, amelyek segítenek puhán és rugalmasan tartani a
hajat, némelyikük pedig még az UV-sugarak és a környezetszennyezés ellen is véd. Ezáltal a hajad kevésbé sérülhet a külső tényezők hatására. A termék segíthet abban is, hogy a haj gyönyörű fényt kapjon. Ez a tápláló olajoknak és összetevőknek köszönhető.

A hajparfüm összetevői

A hajparfümök olyan tápláló összetevőket tartalmaznak, mint az E-vitamin, az argánolaj és a selyemfehérje. Ezek az összetevők biztosítják a fenti előnyöket, mint a hidratálás, táplálás és védelem a külső károsodások ellen.

A hajparfümök különböző márkái és illatai

Kínálatunkban különböző hajparfümöket talál, mindegyiknek egyedi illata és előnyei vannak. Míg a Moroccanoill hajparfümje fűszeres borostyán és édes virágos jegyek keveréke, addig a Alfaparf változata virágos illatú. Az illat kiválasztása személyes kérdés. Ha összehasonlítja a hagyományos parfümje illatát a hajparfüm kínálatunkban található lehetőségekkel, megtalálja a tökéletes illatot.

Hogyan kell használni a hajparfümöt

A hajparfüm használata egyszerű. Először is fontos, hogy használat előtt felrázza az üveget. Tartsa az üveget körülbelül 15-20 centiméterre a hajától. Ezután a hajad hosszára és a hajvégekre fújhatod egy
áramló mozdulattal. Ennek során kerülje a hajtöveket, hogy a haja ne zsírosodjon gyorsan. Döntse el, hogy mikor alkalmazza újra a parfümöt, ez lehet aznap is.

A legjobb hajparfümöt megtalálja a Salontotal.hu

A hajparfüm remek kiegészítője a hajrutinodnak, különösen, ha szeretnéd frissen tartani és egyben ápolni is a hajadat. Megfelelő használatával nem csak illatosíthatod a hajad, de meg is védheted és ragyogóvá teheted.

 

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.