ingyenes szállítás 27400 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.7/5

Moser

Finom formázó eszközt keres a haj vagy a szakáll optimális formázásához? Akkor miért ne használna egy Moser szerszámot! Ez a márka jó minőségű eszközöket szállít, amelyeket hosszú ideig élvezni fog. Vásárolja meg a teljes Moser választékot, beleértve a töltőállomásokat vagy vágófejeket is, a Salontopperben.

Válogató

Oldalanként
Kategória
Ár
  • mindent megtekinthet
  • kevesebb megjelenítése

A Moser márka

A Moser célja, hogy a technikai innováció és a folyamatos termékfejlesztés révén mindenki számára tökéletes szerszámot biztosítson. A márka a Wahl Clipper Corporation része, amely a hajformázó eszközök nemzetközi piacvezetője. Minden MOSER professzionális szerszámot Németországban gyártanak, és onnan forgalmazzák az egész világon. A MOSER a legprofibb termékeket és eszközöket kínálja a stylistok és a fogyasztók számára.

A Moser minősége

Egy finom formázó eszköz valójában nélkülözhetetlen a hajad formázásához. A Moser már évek óta első osztályú minőségi szerszámokat készít innovatív technológiával. A szerszámokat a tartósságot szem előtt tartva tervezték, és megfelelnek a magas szakmai követelményeknek. Mielőtt a márka felvesz egy terméket a kínálatába, azt világszerte fodrászok tesztelik. A Moser szerszámokkal garantált a kiváló vágási teljesítmény. Az exkluzív hajvágók, hajvágók, hajegyenesítők, hajsütővasak és hajszárítók széles választékának köszönhetően bármelyik szakember vagy fogyasztó dolgozhat a hajformázáshoz szükséges eszközökkel.

Népszerű termékek

A Moser számos olyan styling eszközzel rendelkezik, amelyek nagyon népszerűek és kedveltek a szakemberek és a fogyasztók körében egyaránt. Néhány ilyen stílusos eszköz a következő:

  • A Moser 1400 Black évek óta az egyik bestseller. Ez az All-in-one pengés hajvágógép abszolút elengedhetetlen a haj vagy a szakáll formázásához. A nyírógép 5 pozícióban állítható 0,7 mm-től 3 mm-ig, és egy műanyag rögzítőfésűvel, olajjal és egy praktikus tisztítókefével érkezik.
  • A Moser ChroMini Pro 2 - 1591 Trimmer Black kiválóan alkalmas éles kontúrok kialakítására vagy a szőrszálak eltávolítására a nehezebb pontok mentén. A vágógép 0,3 mm vágási hosszal és nagy teljesítményű motorral rendelkezik, így gyorsan tiszta és elegáns eredményt hozhat létre.
  • A Moser Curling Iron Pro 2 13-25mm titánium bevonattal rendelkezik, amely kíméletes formázást és gyönyörű bársonyos fényt biztosít a hajon. Ez a hajsütővas természetes fürtöket hoz létre, 30 másodpercen belül már forró, és egy formázókesztyűvel érkezik, amely megkönnyíti a megfelelő fürtök létrehozását.
  • A Moser CeraStyle Pro Straight White selymesen fényes hajat eredményez, és könnyen készít gyönyörű fürtöket, lágy hullámokat vagy egyenes hajat. A fogók kerámia technológiát használnak, amely kíméletes formázást biztosít, és mindössze 30 másodperc alatt felmelegszik.

Vásároljon Moser szerszámokat a Salontopperben

Minőségi szerszámot keres, amely tartós? Akkor rendeljen egyet a Mosertől!

Ha vasárnaptól csütörtök estig 23:59 előtt vagy péntek este 22:00 előtt rendeled meg kedvencedet, akkor a rendelésed holnap már kézbesítve lesz! Partnerünkkel, a PostNL-lel együtt mindent megteszünk, hogy az Önnek ígért szállítási határidőt teljesítsük, feltéve, hogy a termék raktáron van. Ha a rendelése 35 € vagy annál nagyobb összegű, a rendelést ingyenesen szállítjuk.

Jó szórakozást a vásárláshoz a Salontopperben!

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.