ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Szivattyú a palackhoz

Szivattyút keres egy flakonra vagy más ömlesztett csomagolásra? A Salontotal.hu különböző szivattyúk változatos választékát kínálja mindenféle sampon-, krém- és olajos flakonhoz. A pumpa megkönnyíti az adagolást, így nem használsz túl sok terméket a hajadhoz. Ráadásul ezután hosszabb ideig használod a hajápolási termékeidet, és nem pazarolsz semmit!

Válogató

Oldalanként
Featured
Kategória
Ár
Márka
  • mindent megtekinthet
  • kevesebb megjelenítése

Jobb adagolás

Így egy jó pumpával a flakonhoz, jobb adagolást biztosíthat a hajápoló termékeknek. Pontosan tudni fogja, hogy mennyi jön ki, és ezért milyen gyakran kell megnyomnia a szivattyút. Nem csak a termék pazarlása, ha túl sokat használsz, de a hajadnak is árt. Válogatásunkban megtalálja a palackjához megfelelő szivattyút.

Különböző márkák

Nem minden pumpa illik minden palackhoz. Ezért vannak különböző márkájú szivattyúink, amelyek tökéletesen illeszkednek az adott márka palackjaihoz. Gondoljon a Wella, a Kérastase és a Goldwell termékekre. Vásárolja véletlenül valamelyik márka termékét? Ezután azonnal ellenőrizze, hogy van-e szivattyúnk a palackhoz. Ezután azonnal megrendelheti, ami nagyon praktikus!

Szappanos tábla

Nem csak egy flakon samponnal vagy kondicionálóval pazarolhatsz, hanem egy darab szappannal vagy samponnal is spórolhatsz. Ehhez használjon bambusz szappanpolcot, amely biztosítja, hogy a szappanrúd gyorsan kiszáradjon és kiszivárogjon, így jobban megőrzi a szappanrudat. Ha ugyanis a szappant nedves edényben hagyja, vagy ami még rosszabb, a földön hagyja, a szappan egy vízrétegben marad, és a szappan egy része elpusztul.

Újratöltött palackok

Mivel a kevesebb pazarlás nem csak egyénileg fontos, a Kérastase utántöltő flakonjait és utántöltő csomagjait is megtalálod. Ezután egy praktikus utántöltő flakont vásárolhatsz, amelyhez egy tasak is tartozik, amely tartalmazza a sampont. Ezután minden alkalommal tisztára öblítheti az utántöltő palackot, és új tasakot vásárolhat. Így kevesebb műanyagot kell felhasználni, és a környezetért is teszel a környezetvédelemért.

Szivattyúk rendelése a Salontotal.hu

Megtalálta a megfelelő pumpát a palackjához? Akkor rendelje meg gyorsan és egyszerűen webshopunkon keresztül. Vasárnaptól péntekig 22:00 előtt rendel? Gyakran már a következő munkanapon megkapja a megrendelését! Rendelés előtt ellenőrizze, hogy kapható-e az Ön termékéből utántöltő csomag is, így azt is megrendelheti. Ha bármilyen kérdése van a szivattyúkkal vagy más termékeinkkel kapcsolatban, forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz!

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.