ingyenes szállítás 27400 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

 

L'Oréal Professionnel

A L'Oréal Professionnel talán az első márka, ami az embereknek a hajápoló termékek hallatán eszébe jut. És ennek van is értelme, hiszen ez az egyik legnagyobb hajmárka az iparágban. A L'Oréal Professionnel 1909 óta gyártja a leginnovatívabb termékeket a fodrászat nagyjai számára. A márka olyan termékeket hoz létre, amelyek a legigényesebb szakemberek igényeiből indulnak ki, segítve őket a legjobb eredmények gyors elérésében. A L'Oréal Professionnel egy minőségi márka, amelynek számos terméke elérhető a Salontotal.hu oldalon. Bővebben >>

Válogató

Oldalanként
L'Oréal Professionnel
  • mindent megtekinthet
  • kevesebb megjelenítése
Hairtype
Featured
Hajproblémák
Ajándék típusa
Kategória
  • mindent megtekinthet
  • kevesebb megjelenítése
Ár
  • mindent megtekinthet
  • kevesebb megjelenítése

L'Oréal Professionnel: mert te megéri

Ha a L'Oréal Professionnelnek le kellene írnia a saját DNS-ét, akkor az az lenne, hogy a legújabb trendekkel inspirálja a szakembereket. A márka ezt többek között úgy éri el, hogy jelen van a világ legfontosabb divatbemutatóin. A cég arra törekszik, hogy a haj trendek terén az első számú legyen. Mindig a legújabb trendeket keresik a kifutón, a hírességeknél és az utcán, hogy a L'Oréal Professionnel hozzájárulhasson a különböző ügyfelek által kívánt összes hajstílushoz. Miért? Mert megéri. Ez a márka által hirdetett szlogen. Ennek érdekében a vállalat a legjobb képzést, eszközöket és termékeket biztosítja.

A vállalat által a környezetére gyakorolt nyomás minimálisra csökken. Ezért a L'Oréal Professionnel csoport (amely többek között a Redken, a Kérastase és a Matrix termékeket is magában foglalja) minden terméke javított társadalmi profillal rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy sikerült kisebb ökológiai lábnyomot létrehozniuk minden készítmény esetében, tiszteletben tartják a biológiai sokféleséget, újrahasznosítható és környezetbarát csomagolást készítenek, és leállították az erdőirtást.

A L'Oréal Professionnel kedvenc termékei a következőktől Salontotal.hu

Az, hogy a L'Oréal-nak remek styling termékei vannak férfiak számára is, bizonyítja a L'Oréal Professionnel Homme Clay 50ml és a Homme Mat 80ml. Mindkét termék szilárd tartást biztosít, újraformázott és matt felületű. Egy teljes termékcsalád, amelyet nem szabad kihagyni ebből a listából, a Tecni.Art termékcsalád. Ez a vonal kihozza belőled a művészt: olyan formára formázod a hajad, amilyenre csak akarod!

Vásároljon L'Oréal Professionnel termékeket a következő címen Salontotal.hu

Kényeztesse magát a L'Oréal legjobb termékeivel és vásárolja meg őket most a Salontotal.hu oldalon. Ha több terméket vásárol 35 € vagy annál nagyobb értékben, a szállítás teljesen ingyenes. Termékeinkkel igazán elkényeztetheti magát anélkül, hogy túl sokat költene. Ha vasárnaptól péntekig 22:00 óra előtt adja le megrendelését, mindent megteszünk, hogy másnap házhoz szállítsuk Önnek. Kérdése van egy termékkel vagy egyéb kérdéssel kapcsolatban? Kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal. Hétfőtől péntekig 9:00 és 21:00 óra között, szombaton pedig 10:00 és 16:00 óra között állnak rendelkezésre. Örömmel segítünk Önnek!

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.