ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Kis

A KIS a Keratin Infusion System rövidítése. Forradalmi formulája biztosítja, hogy a haj belülről kifelé javuljon. A Kis termékeket a fő összetevőjük, a keratin teszi olyan egyedivé. Ez egy olyan fehérje, amelyet a saját testünk is termel. Ennek eredményeképpen kiegészíti a haját a szervezet saját összetevőjével, ami elengedhetetlen az egészséges és rugalmas hajhoz. A termékcsalád egyaránt megfelel a szakemberek és a vásárlók igényeinek. A KIS vezető vegyészeket bízott meg egy teljesen új hajápoló termékcsalád kifejlesztésével, amely megfelel a következő követelményeknek: egyszerűség, kényelem és optimális teljesítmény. A KIS szociálisan is elkötelezett: a termékeket nem tesztelik állatokon, nem dolgoznak fel állati melléktermékeket, és a termékek nem károsítják a környezetet. Ezenkívül minden csomagolás újrahasznosítható. Bővebben >>

Válogató

Oldalanként
Hairtype
Featured
Hajproblémák
Összetevok
Ajándék típusa
Kategória
  • mindent megtekinthet
  • kevesebb megjelenítése
Ár
  • mindent megtekinthet
  • kevesebb megjelenítése

Kis hajápolás

A KIS olyan ápoló hajápoló termékekkel rendelkezik, amelyek megfelelnek a professzionális fodrászok és ügyfeleik speciális igényeinek! A KIS arról ismert, hogy élen jár a haj belülről kifelé történő tényleges helyreállításában. Például, keres:

Bármit is keres, vásároljon mindent a KIS Haircare-től a Salontopperben.

Legtöbbet eladott KIS termékek

Ismeri már a KIS-t? Vagy csak néhány terméket ismer? Szeretnénk egy kicsit többet mondani a legnépszerűbb termékekről, amelyeket széles körben értékesítenek, és amelyek évek óta sok fürdőszobában a nélkülözhetetlenek közé tartoznak. Az egyik példa a jól ismert termék a sárguló haj ellen. Ez egy nagyon finom ezüst sampon. Ez a sampon semlegesíti a sárga szín utolsó nyomait is, mintha ez az árnyalat soha nem is lett volna ott. Több textúrára, lágy fényre és erőre vágyik? Akkor a hajformázó termékek tökéletes megoldást kínálnak. De mindenképpen nézd meg a KIS többi (styling) termékét is: ezek mind nagyszerű hajápolási termékek! Végezetül szeretnénk többet mondani az egyik olyan szakmai elemről, amely nem hiányozhat egyetlen progresszív fodrászatból sem. Olvasson tovább, hogy többet megtudjon erről a rendkívül népszerű termékről, amely számos hajszalonban megtalálható.

KIS hajtermékek szakemberek számára

Az a tény, hogy a KIS számos fodrászatban megtalálható, nem véletlen. Ennek a kiváló minőségű márkának a termékeinek köszönhetően pillanatok alatt a legszebb színeket hozhatja létre. A kínálatban megtalálhatók a tartós és félig tartós festékek, de minden, ami a hajfestéshez szükséges. Ezek közé tartozik a hidrogén-peroxid és az eldobható anyagok. Vásárolja meg kedvenc KIS termékeit a Salontopperben, és rendelését már a következő napon kiszállítják!

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.