ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Hőformázás

A Salontotal.hu weboldalon megértjük, hogy a hajformázás elengedhetetlen ahhoz, hogy a következő szintre emelje a megjelenését. Akár gyönyörűen kiegyenesített hajról, akár csak dús fürtökről álmodik, a hőformázó eszközökből álló kollekciónk megoldást kínál! Mert a hőformázás biztosítja, hogy a formát jobban felvigyük a hajra!

Válogató

Oldalanként
Kategória
Márka
  • mindent megtekinthet
  • kevesebb megjelenítése

Göndör vagy egyenes - rajtad áll!

Göndör hajad van, és titokban selymesen sima, egyenes hajra vágysz? Vagy természetesen egyenes a hajad, és szeretnél egy volumenes fürtcsokorral tündökölni? Kiváló minőségű hőformázó eszközeinkkel bármi lehetséges. Kínálatunkban göndörítővasak, hajegyenesítők, hullámosítók és csavarók találhatók, amelyekkel végtelenül sokat kísérletezhet és új külsőt hozhat létre. Ezeket a professzionális eszközöket úgy terveztük, hogy szalonminőséget nyújtsanak, így valóra válthatja stílusálmait.

Hővédelem az egészséges hajért

Megértjük, hogy aggódik a hő miatt, amelyet a hajformázó eszközök generálhatnak. Ezért javasoljuk, hogy hőformázáskor mindig használjon hatékony hővédőt. Lehet, hogy hőformázó eszközeink nagy teljesítményűek, de a megfelelő hővédővel magabiztosan alakíthatja át haját. Így nem csak gyönyörűen formázott hajad lesz, de egészséges és rugalmas is marad.

Hőszerszámok vásárlása

Salontotal.hu az a célállomás, ahol megvásárolhatja a formázó eszközeit. Fedezze fel a hőformázás sokoldalúságát kiváló minőségű hajformázó eszközeinkkel. Akár göndöríteni, akár kiegyenesíteni szeretné a haját, vagy egyedi csavart keres, nálunk megtalálja a megfelelő eszközt.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.