ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Fizetés

A Salontotal.hu oldalon különböző fizetési módokat használhat. A kifizetések feldolgozásában a MultiSafepay fizetési szolgáltatóval dolgozunk együtt. A MultiSafepay modern biztonsági intézkedéseket hozott, így az Ön adatai védve vannak a tranzakció során. Ez azt jelenti, hogy minden fizetés biztonságos SSL-kapcsolaton keresztül történik.

Minden fizetési mód esetében azonnali visszaigazolást kapunk a fizetésről, és azonnal folytathatjuk a megrendelés feldolgozását. Természetesen minden fizetési mód ingyenes!

Hitelkártya  
Fizessen kényelmesen MasterCard, Visa, Maestro vagy American Express hitelkártyával.
 
PayPal 
Ha rendelkezik PayPal-fiókkal, akkor az összes online vásárlását az e-mail címével fizetheti ki.

Apple Pay 
Ha van Apple-készüléke, könnyen fizethet az Apple Pay segítségével. Az iPhone, iPad, Apple Watch vagy MacBook készülékkel való fizetés még sosem volt ilyen egyszerű!
 
Banki átutalás
A teljes rendelési összeget egyszer utalja át rendszeres banki átutalással. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a fizetés feldolgozási ideje 2-3 munkanapot is igénybe vehet.
Miután leadta a megrendelését, automatikusan megkapja a banki átutalás adatait. Banki átutalással történő fizetés esetén nem tudjuk azonnal feldolgozni a megrendelését, ezért ez sokkal lassabb.

Fizetés belga ügyfelek számára
A belga ügyfelek a fenti fizetési módokon kívül a következő helyi fizetési módok közül választhatnak: Bancontact, Belfius és KBC.

Egyéb fizetési módok
A fenti fizetési módokon kívül a Salontotal.hu olyan fizetési módokat is kínál, mint az Alipay, WeChat Pay, Trustly, SOFORT Banking, Giropay, EPS, Carte Bleue és Dankort.

iDEAL
A legelterjedtebb fizetési mód Hollandiában az iDEAL. Az iDEAL olyan, mint az internetbankolás, ezért a bankja megszokott és biztonságos fizetési környezetén keresztül történik. 

 

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.