ingyenes szállítás 27400 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Válogató

Oldalanként
Matrix
  • mindent megtekinthet
  • kevesebb megjelenítése
Hairtype
Featured
Ajándék típusa
Kategória
  • mindent megtekinthet
  • kevesebb megjelenítése
Ár

Matrix hajtermékek

A Matrix a L'Oreal amerikai professzionális hajápoló részlegének része, és a hajápolás és hajfestékek piacának vezető és meghatározó szereplője. A Matrix hajtermékek elkötelezte magát amellett, hogy a professzionális szalonok szolgálatában áll, és támogatja a stylistokat abban, hogy tehetségüket a lehető legteljesebben ki tudják használni.

Az 1980-ban Arnie és Sydell Miller által alapított Matrix valóban egy olyan márka, amelyet fodrászok terveztek fodrászoknak. Az amerikai házaspár valójában több mint 20 éves közös tapasztalattal rendelkezett a fodrászat világában. 1971-ben Miller úr úgy döntött, hogy saját vállalkozásba kezd. Az "Ardell" cégnév alatt műszempillákat fejlesztett ki és értékesített. Végül az első hajszínező termékeket is ezen a néven fejlesztették ki.

A kiskereskedelmi piac zsugorodását látva az 1970-es évek végén úgy döntött, hogy Matrix márkanév alatt a professzionális szalonok számára készült hajápolási termékekre összpontosít. "Úgy éreztem, hogy ha sikeres akarok lenni, akkor jobban kell összpontosítanom. Azért választottam a professzionális szalonokat, mert ismerem ezt a piacot, és egyszerűen csak jobban tetszett" - mondja erről.

A Matrix kedvenc termékei a Salontotal.hu

Meghatározza a haját és több hangsúlyt ad neki? Matrix Style Link Matte Definer akkor tényleg az, amit keresel. Rövid és középhosszú hajra alkalmas. Azoknak, akiknek feltűnő, kifejező és a megszokottól eltérő frizurára van szükségük. A termék tengerparti agyagból készül, amely valóban a tengerpartról származik. A termék a haj formáját is meghatározza.

A Matrix Overachiever 3-in-1 3 világ legjobb tulajdonságait ötvözi. Ez egy olyan hajformázó termék, amely olyan érzést ad, mint egy krém, olyan textúrát biztosít, mint egy paszta, és olyan tartást biztosít, mint a legjobb viasz! Nem szőkítetted véletlenül a hajadat, vagy nem csináltattál szőkítést? Ha ezt mostanában csinálták, mindig ápoltnak, ragyogónak és fényesnek tűnik.

Ha így akarja tartani, akkor a Matrix So Silver Shampoo 300ml A sampon az Ön számára készült. Ez a sampon nemcsak tisztít, hanem kondicionál és segít megelőzni a nem kívánt sárga és aranyszínű árnyalatokat. Ráadásul napi használatra és vegyileg kezelt hajra is alkalmas!

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.