ingyenes szállítás 27400 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Hajszárító kefe

Egy jó hajkefével és hajszárítóval szépen formázhatod a hajad. Ha több hullámot, volument vagy göndörséget szeretnél, erre a kefére van szükséged. De milyen is egy jó hajszárítókefe? Szeretnénk segíteni abban, hogy találj egy jó hajszárítókefét, amivel gyönyörű frizurát varázsolhatsz magadnak.

Válogató

Oldalanként
Featured
Ajándék típusa
Kategória
Ár
  • mindent megtekinthet
  • kevesebb megjelenítése
Márka

Fúvószárító kefe

A hajszárító kefét, kerek kefét vagy más néven göndörítőkefét hajszárító kefét arra használják, hogy a hajat sima és egyenesre fújják, vagy hullámokat és fürtöket készítsenek. Ezekhez a kefékhez mindig szükség van hajszárítóra. A legtöbb kerek kefe manapság kerámiabevonatú hengerrel készül. Ezáltal gyorsabban felmelegednek és tovább tartják a hőt, így jobban formázhatod a hajadat. Használsz már hajszárítós kefés eszközt a hajad formázásához?

A legjobb hajszárító kefe

A legjobb hajszárítókefe (vagy legjobb hajsütőkefe) nagyon személyes. Határozott göndörségre vágysz, vagy inkább a hullámosabb és volumenesebb hajra? A rövid hajhoz gyakran választanak kis átmérőjű kerek kefét, a középhosszú és hosszú hajhoz pedig nagyobb átmérőjű kefét. Így a legjobb választás a hajszárító kefe személyenként változik, de az egyik legkelendőbb hajszárító kefénk a Olivia Garden Nanothermic C+I Thermal 44mm. Kínálatunkban több más kerek kefe is megtalálható. Ezek például kaphatók 12 mm-es, valamint 83 mm-es méretben is. Hogyan válassza ki a hajához legmegfelelőbb átmérőt? A kis átmérőjű, 12mm-től kb. 25mm-ig terjedő átmérőjű kefe rövid hajhoz alkalmas, hogy határozott göndörséget hozzon létre. A 25 mm és 40 mm közötti átmérőjű kefe a közepesen hosszú hajhoz alkalmas. Ha jó göndörség vagy éppen ellenkezőleg, hullámok és egy kis volumen létrehozásához szeretné használni, az átmérő ismét különbözik. A 40 mm-es és nagyobb hajszálakat gyakran választják a váll fölé érő hajhoz, hogy szép hullámokat hozzanak létre a hajban.

Kerek kefe

A kerek kefével történő hajszárítás egy népszerű technika, ha hajformázásról van szó. A kerek kefével nagyobb fényt, nagyobb volument és tökéletes frizurát hozhatsz létre, miközben hajszárítóval szárítod a hajad. Kísérletezz különböző kefeméretekkel és technikákkal a kívánt eredmény elérése érdekében, és élvezd a professzionálisnak tűnő frizurádat!

Különbség a hajszárító kefe és a forrólevegős kefe között

A forrólevegős kefe elektromos árammal működik, és szó szerint forró levegőt fúj. Ez lehetővé teszi, hogy a hajad gyönyörűen göndörödjön. Futtassa végig a kefét a haján, és készítsen szép frizurát. A fújókefe vagy göndörítőkefe, olyan kerek kefék, amelyekkel gyönyörű fürtöket, hullámokat és volument fújhatsz a hajadba.

 

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.