ingyenes szállítás 27400 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.7/5

Hajszárító kefe

Egy jó hajkefével és hajszárítóval szépen formázhatod a hajad. Ha több hullámot, volument vagy fürtöket szeretne, erre a kefére van szüksége. De milyen a jó hajszárító kefe? Szeretnénk segíteni abban, hogy találj egy nagyszerű hajkefét, hogy gyönyörű frizurát varázsolhass magadnak.

Válogató

Oldalanként
Kategória
Ár
  • mindent megtekinthet
  • kevesebb megjelenítése
Márka

Fúvószárító kefe

A hajszárító kefét, kerek kefét vagy más néven göndörkefét hajszárító kefét arra használják, hogy a hajat sima és egyenesre fújják, vagy hullámokat és fürtöket készítsenek. Ezeknél a keféknél mindig szükség van hajszárítóra. A legtöbb kerek kefe manapság kerámia bevonatú hengerrel készül. Ezáltal gyorsabban felmelegednek és tovább tartják a hőt, így jobban formázhatja a haját. Használsz már hajszárító kefés eszközt a hajad formázásához?

A legjobb hajszárító kefe

A legjobb hajszárítókefe (vagy legjobb hajsütőkefe) nagyon személyes. Határozott göndörségre vágysz, vagy inkább egy kicsit több hullámot és volument szeretnél? A rövid hajhoz gyakran választanak kis átmérőjű kerek kefét, a középhosszú és hosszú hajhoz pedig nagyobb átmérőjű kefét. Tehát a legjobb hajszárító kefe személyenként változik, de a legkelendőbb hajszárító kefénk a Olivia Garden Nanothermic C+I Thermal 44mm. Kínálatunkban számos más kerek kefe is megtalálható. Ezek például 12 mm-es, de 83 mm-es méretben is kaphatók. Hogyan válasszuk ki a legjobb átmérőt a hajunkhoz? A rövid hajhoz egy kis átmérőjű, 12 mm és kb. 25 mm közötti kefe alkalmas, hogy határozott göndörséget hozzon létre. A 25 mm és 40 mm közötti átmérőjű kefe alkalmas a középhosszú hajhoz. Ha ezt egy jó göndörség létrehozására vagy éppen ellenkezőleg, hullámok és egy kis hangerő létrehozására szeretné használni, az átmérő ismét különbözik. A 40 mm-es és nagyobb hajszálakat gyakran választják a váll fölé eső hajhoz, hogy szép hullámot hozzanak létre a hajban.

Különbség a hajszárító kefe és a forrólevegő kefe között

A forrólevegős kefe elektromos árammal működik, és szó szerint forró levegőt fúj. Ez lehetővé teszi, hogy a hajad szépen göndörödjön. Futtassa végig a kefét a haján, és készítsen szép frizurát. A hajszárító kefe vagy göndörítőkefe olyan kerek kefék, amelyekkel gyönyörű fürtöket, hullámokat és volument fújhatsz a hajadba.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.