ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Szőke por

Világosabb színre van szüksége a hajában? A szőke púder gyönyörűen világosítja a hajat. Ideális a hajfestéshez és az árnyalat saját maga kiválasztásához. Akár azért szeretné világosítani, mert nyár van, akár azért, mert tél van, a fehérítőpor nagyon megkönnyíti a dolgát. A Salontotal.hu weboldalon a szőkítőpor különböző változatainak széles választékát találod, így ragyoghatsz szőke hajaddal.

Válogató

Oldalanként
Hairtype
Összetevok
Kategória
Ár
Márka

Hogyan működik.

A haj szőkítőporral történő szőkítését óvatosan kell végezni, természetesen nem akarod, hogy rosszul süljön el. A szőke port hidrogén-peroxiddal keverik össze a haj világosításához. Ha szükséges, adj hozzá színkorrektort, hogy a hajad ne vegyen fel más árnyalatot. Salontotal.hu különböző erősségű púdereket kínál. A Goldwell Oxycur Platin Dust-Free Blonde Powder például 7 színmagasságig képes a hajat a lehető legkíméletesebben színezni. Az áztatási idő a kívánt hatástól és a haj aktuális színétől függ. Ezért a színtelenítés során mindig rendszeresen ellenőrizze a haját. A fehérítő porok ragyogó szőke színt eredményeznek a legszebb friss szőke vágásokhoz! Ahhoz, hogy ne legyen sárga ragyogás a hajadon, kezdheted ezüstös samponnal. Így hosszú ideig élvezheti új hajkoronáját.

Gondozás szőkítés után

A szőke por használata után fontos, hogy intenzíven ápolja a haját. A kezelés után használjon ápoló és javító termékeket. Léteznek speciális, festett hajra alkalmas ápolószerek. Gondolj egy samponra, kondicionálóra és egy szép ápoló hajpakolásra is jót tesz az éppen festett hajadnak. A festett hajra kifejlesztett speciális termékek gondoskodnak arról, hogy minél tovább élvezhesse új színét. Ha megfelelően ápolod a festett hajfürtjeidet, a hajad ragyogni fog.

Vásároljon fehérítőport a Salontotal.hu

Készen állsz egy új hajviseletre? Akkor rendeljen színezőport a Salontotal.hu weboldalról még ma, és élvezze minden előnyünket! Mert ha vasárnaptól péntekig 23:59 előtt adja le rendelését, mindent megteszünk, hogy kedvenc termékét már a következő napon házhoz szállítsuk. Ha pedig 35 € vagy annál nagyobb értékű rendelést ad le, akkor a szállítási költségeket mi álljuk. Bármikor kapcsolatba léphet velünk kérdéseivel. Ügyfélszolgálatunkkal hétfőtől péntekig 9:00 és 21:00 óra között, szombaton pedig 10:00 és 16:00 óra között veheti fel a kapcsolatot. Örömmel segítünk Önnek!

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.