ingyenes szállítás 27400 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.7/5

Szájápolás

A szájhigiénia az egyik legfontosabb elem a személyes higiénia terén. Azok, akik jó szájhigiéniát gyakorolnak, ápoltnak tűnnek és jobb a leheletük. Emellett nincs is jobb, mint friss és tiszta szájjal járkálni. Ehhez mindenféle eszközt, fogkrémet, szájvizet és így tovább használhat. Ezért a Salontotal.hu weboldalon mindenféle szájápolási terméket tartunk, hogy mosolyogva élhesse le az életét. Fedezze fel széles választékunkat, és ha bármi kérdése van, keressen minket!

Válogató

Oldalanként
Kategória
Ár
  • mindent megtekinthet
  • kevesebb megjelenítése
Márka

A szájápolás típusai

Kínálatunkban valóban mindenféle szájápolás megtalálható: a kefefejektől a fehérítőporig. Amikor először találkozol valakivel, a száj és a fogak általában az egyik első dolog, amire odafigyelsz. Nem véletlen, hogy a legtöbbeknek a pubertáskorban fogszabályzójuk volt. A fehér fogak is gyakran nagyon fontosak. Számos eszközt fejlesztettek ki, hogy egyszerűen fehérítse a fogait otthon. A Salontopperben természetesen vannak ilyen fogfehérítő készleteink. Továbbá talál fogkeféket, fogkrémeket, szájvizet és így tovább. Fedezze fel most, hogy milyen szájápolási termékeket használ, hogy szája ismét csodálatosan tiszta legyen.

Vásároljon szájápolási termékeket a Salontopperben

Hamarosan a legszebb mosollyal járja az életet? Vásárolja meg kedvenc szájápolási termékeit most a Salontopperben, és élvezze minden előnyünket. Például nem kell szállítási költséget fizetnie, ha 35 eurós vagy annál nagyobb összegű megrendelést ad le nálunk. Praktikus, ha például csak új fogkrémre és hajápoló termékekre van szüksége. Ha vasárnaptól péntekig 22:00 óra előtt adja le rendelését, mindent megteszünk, hogy már a következő napon házhoz szállítsuk Önnek. Kérdése van egy termékkel vagy egyéb kérdésekkel kapcsolatban? Kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal. Hétfőtől péntekig 9:00 és 21:00 óra között, szombaton pedig 10:00 és 16:00 óra között állnak rendelkezésre. Örömmel segítünk Önnek!

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.