ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Szájápolás

A szájhigiénia az egyik legfontosabb elem a személyi higiénia terén. Aki megfelelő szájápolást gyakorol, az ápoltnak tűnik, és jobb a lehellete. Emellett nincs is jobb, mint friss és tiszta szájjal járni. Ehhez mindenféle eszközt, fogkrémet, szájvizet és így tovább használhat. Ezért a Salontotal.hu oldalon mindenféle szájápolási terméket tartunk, hogy mosolyogva élhesse le az életét. Fedezze fel széles választékunkat, és mindenképpen keressen minket, ha bármivel kapcsolatban kérdése van!

Válogató

Oldalanként
Ajándék típusa
Kategória
Ár
Márka

A szájápolás típusai

Valóban mindenféle szájápolás megtalálható a kínálatunkban: a kefefejektől a Whitening Powder. Amikor először találkozunk valakivel, a száj és a fogak általában az egyik első dolog, amire odafigyelünk. Nem véletlen, hogy a legtöbbjüknek a serdülőkorban fogszabályzója volt. Emellett a fehér fogak gyakran nagyon fontosak. Számos eszközt találtak ki, hogy egyszerűen, otthon is fehéríthesse a fogait. Természetesen ilyen fogfehérítő készletek is vannak a Salontotal.hu oldalon. Továbbá találsz fogkeféket, fogkrémeket, szájvizet és így tovább. Tudd meg most, hogy milyen szájápolási termékekkel lesz újra csodálatosan tiszta a szád.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.