ingyenes szállítás 27400 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Szájápolás

A szájhigiénia az egyik legfontosabb elem a személyi higiénia terén. Aki megfelelő szájápolást gyakorol, az ápoltnak tűnik, és jobb a lehellete. Emellett nincs is jobb, mint friss és tiszta szájjal járni. Ehhez mindenféle eszközt, fogkrémet, szájvizet és így tovább használhat. Ezért a Salontotal.hu oldalon mindenféle szájápolási terméket tartunk, hogy mosolyogva élhesse le az életét. Fedezze fel széles választékunkat, és mindenképpen keressen minket, ha bármivel kapcsolatban kérdése van!

Válogató

Oldalanként
Ajándék típusa
Kategória
Ár
  • mindent megtekinthet
  • kevesebb megjelenítése
Márka

A szájápolás típusai

Valóban mindenféle szájápolás megtalálható a kínálatunkban: a kefefejektől a Whitening Powder. Amikor először találkozunk valakivel, a száj és a fogak általában az egyik első dolog, amire odafigyelünk. Nem véletlen, hogy a legtöbbjüknek a serdülőkorban fogszabályzója volt. Emellett a fehér fogak gyakran nagyon fontosak. Számos eszközt találtak ki, hogy egyszerűen, otthon is fehéríthesse a fogait. Természetesen ilyen fogfehérítő készletek is vannak a Salontotal.hu oldalon. Továbbá találsz fogkeféket, fogkrémeket, szájvizet és így tovább. Tudd meg most, hogy milyen szájápolási termékekkel lesz újra csodálatosan tiszta a szád.

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.