ingyenes szállítás 28580 ft-tól este 10 óra előtt rendeltem, ma szállították! ügyfélminősítés 3.8/5

Clubman Pinaud

A Clubman Pinaud egy klasszikus márka, amely a férfi ápolásra összpontosít. Az 1810-ben alapított vállalat azóta a férfiak számára készült termékek széles skálájára specializálódott, beleértve az aftershave, borotvahab, hajzselé és kölni készítését. A Clubman Pinaud termékei klasszikus illataikról és formuláikról ismertek. Az aftershave például kifejezetten a borotválkozás utáni bőr megnyugtatására és ápolására szolgál. A borotvahab olajok és vitaminok kombinációjával készült, amelyek hidratálják a bőrt és védik az irritációtól. Szeretné felfedezni a Clubman Pinaud termékeket? Rendelje meg őket most a Salontotal.hu címen ! Bővebben >>

Válogató

Oldalanként
Összetevok
Ajándék típusa
Kategória
  • mindent megtekinthet
  • kevesebb megjelenítése
Ár

A Pinaud Clubman jelentősége

Az olyan szakáll- és borotválkozási termékek, mint a Clubman Pinaud's, fontosak egy férfi számára, mert segítenek az egészséges és ápolt bőr és szakáll fenntartásában. A szakáll alatti bőr gyorsan kiszáradhat és irritálódhat, ha nem ápolják megfelelően. Ezért fontos, hogy szakállolajat vagy szakállbalzsamot használjunk a bőr hidratálása és védelme érdekében. Ezáltal a szakáll egészségesebbnek és ápoltabbnak fog tűnni. Ugyanez vonatkozik a borotválkozásra is. A Clubman Pinaud borotválkozási termékek, mint például a borotvahab vagy a borotvagél, segítenek a simább borotválkozásban és védelmet nyújtanak az irritáció vagy a borotvabütykök ellen. Az aftershave borotválkozás után is nyugtatja és ápolja a bőrt.

Csomagolás

A Clubman Pinaud termékei nemcsak az ápolásban, hanem a csomagolásban és a dizájnban is nagyszerűek. Minden termék stílusos csomagolásban kerül forgalomba, amely tökéletesen illeszkedik bármely fürdőszobába vagy mosdóba. Tényleg olyan egyedi megjelenésük van, amelyet nem könnyű egy másik márkától megismerni. A Clubman Pinaud Bay Rum After Shave Lotion csomagolása például valóban egy rumos üveg formáját idézi.

Vásároljon Clubman Pinaud termékeket a Salontotal.hu

Ön is kíváncsi ezekre a különleges Clubman Pinaud termékekre? Mi legalábbis a Salontotal.hu oldalon szívből izgatottak vagyunk, így mindenképpen ajánljuk ezeket a finom szakáll- és borotválkozási termékeket! Ha vasárnaptól péntekig 22:00 óra előtt rendel, mindent megteszünk, hogy a csomagot a következő munkanapon kézbesítsük! Ha pedig 35 euróért vagy annál nagyobb összegért rendel, egyáltalán nem kell szállítási költséget fizetnie. Kérdése van egy termékkel vagy egyéb kérdésekkel kapcsolatban? Kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal. Hétfőtől péntekig 9:00 és 21:00 óra között, szombaton pedig 10:00 és 16:00 óra között állnak rendelkezésre. Örömmel segítünk Önnek!

alkalmazni

Új a salontotal.hu

elfelejtette a jelszavát?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Hetente egyszer hetente friss információkat kap a legújabb termékekről, kedvezménykódokról, valamint tippekről és trükkökről. Az allergiában? 890 Ft kártya csak kapható!

Elfelejtette a jelszavát?

Adja meg alább az e-mail címét. Ezután új jelszót küldünk Önnek.